Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat muayene araç bakım hakkında soru

gelawej

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
3
Yaş
34
arkadaşlar hepinize iyi günler. nasipse önümüzdeki ay ilk arabamı almayı düşünüyorum: seat ibiza :) yalnız şöyle bi sorunum var: kaldığım ilde seat satan bayi yok. ben yakın bi ilden alırsam kontrollerini muayenelerini falan kaldığım ildeki volkswagen servisinden yaptırabilir miyim? ne gibi farklılıklar olabilir? teşekkürler şimdiden...
 
Yaptıra bilirsin eğer seat araçlara da bakıyorlarsa araman gerekli servisi
 
hiç bi farklılık olmaz üstadım zaten volkswagen servisleri seata da bakıyor.sıkıntı yok yani.
 
cevap için sağolun. batman volkswagen servisine sordum yetkimiz yok dediler..
 
Yetkisi olmayabilir, Seat'a sadece Seat yetkili servisleri ya da grup araçları satan bayiler bakıyor diye biliyorum.
 
arabayı aldım sayarsak servise çok uğrar mıyım? bakım muayene falan işleri için..? yani alsam, servisin bulunduğum ilde olmaması çok sıkıntı çıkarır mı?
 
yeni arabanın sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum. vw servisinin bakabileceğini düşünüyorum ama ben olsam kendi bildiğim bir ustaya götürmeyi düşünürüm. servisler çok pis sömürüyor..
 
Geri
Üst Alt