Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon Kullanma Kılavuzu

haluk_dongel

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
1,086
Yaş
39
2009 model Seat Leon 1.6 102 hp style aracımı yeni aldım ancak kullanma kılavuzum yok, servisi aradım ancak temin edilmesinin mümkün olmadığını söylediler, temin etmem konusunda yardımcı olabilir misiniz?
 
evet ama türkçe bulamadım ne önerirsiniz var mı bildiğiniz bir site ya da ne bileyim işte
 
bulunduğunuz ilde bir leon sahibi denk gelirse onun kataloğunu fotokopi çektirmeyi bir rice edin derim. motoru ne olursa olsun aynı zaten kullanım klavuzları
 
aklıma geldi ama yine de bi danışmak istedim, ama varsa başka bir öneriniz olursa memnun olurum...
 
arkadaşlar yardımcı olabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum...
 
Hocam, kullanım klavuzunuzun olup olmaması inanın pek fazla bir şeyi değiştirmeyecek. Gördüğüm en kötü hazırlanmış klavuz. Türkçe'si tek kelimeyle rezalet. İngilizce'si de ondan aşağı kalmamış. İkisini karşılaştırarak okusanız da çoğu zaman ne denmek istediğini anlamakta zorlanıyorsunuz. Ya da benim zeka düzeyim yetmedi, bilemiyorum. 1991 Fiat Tipo ve 2001 Fiat Bravo'nun klavuzları buna on basar desem yeridir.
 
otomobilsever hocam aslında biliyorum ama maksat araçta bulunsun işte, pek önemserim böyle şeyleri...
 
dgkndmrr hocam evet ben de bi arkadaş buldum ondan çektirecem nasip olursa zaten...
 
Geri
Üst Alt