Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat leon gÜndÜz fari denemsİ

Bence yakışmış..Şekilli yapmışsın.Ayrıca uzaktan kumandalı olması da ayarlanabilmesi felan baya şekil katmış..Gündüz farları artık orjinalliğini yitirdi diye düşünüyordum ama hala iyi yapıldığı müddetçe iş varmış..
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Nasıl yaptığını, hangi malzemeleri kullandığını, varsa hazırlanken çekilmiş fotoğraflarını ve maliyetini de ben sorayım o zaman. Zira böyle bir şeye hevesliyim de :)
 
ledlerin 1 tanesi 3,5 tl bunların 12 volt ile stabil olarak yanması için gerekli olan kücük bir devre var 3 tane led bağlıyorsunuz.3 led için bir devre lazım bunuda fiyatı 5 tl... kumanda devresi dimmerli yani ışığı kısıp açabiliyorsun bu 40 tl :)... ben 12 led 4 adet voltaj sabitleyici vede kumanda devresi kullandım bana maliyet tam 100 buldu:)..yapımı gayet basit resimleri var onlarıda ekleri. hayva matkap sıcak silikon tabancı bütün işi çözüyo.tasarım sana kalmış ben şekilli olsun dedim biraz uğraştım ama düz sırada olabilirdi..dedimya ilk denemem di:)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Cok iyi olmus bence. Ellerine saglik. Maliyetide o kadar fazla degilmis :) Elim yatkin olsa boyle seylere, bende yapardim:eek:key:
 
Geri
Üst Alt