Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon FR 2012 model aracımın orjinal teybini satıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreKLKSZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
24 Ağu 2012
Mesajlar
322
Baslıkta direkt olarak belirttim. Kafamda belirli bir fiyat var fakat fiyatı scw sakinleri ve ya alacak kişi bütcesine göre üc asagı bes yukarı ne kendini ne de beni zora sokmadan fiyat verirse banada uyarsa alıs verisimiz gerceklesir.

Aldıgım gün servisinde dokunmatik navigasyonlu teyp taktırdım. Hemen orjinalini ambalajladım. Her hangi bir sorunu da zaten yoktu. fotograf temsilidir.


1060908064xa.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1060908064xa.jpg
    1060908064xa.jpg
    26.7 KB · Görüntüleme: 59
fr da bu teybimi veriyolar ya. :) benim araçtada var hiç hoşuma gitmiyor abi . :) hayırlı satışlar kolay gelsin.
 
Hayırlı Satışlat Necvoxmu taktırdın serviste?
 
alakasız olacak hayırlı satışlar ama; dokunmatik navigasyonlu teybi ne kadara aldınız?
 
malesef ki bu teyp ile veriliyor. Tesekkurler.



tesekkur ederim abicim evet necvox dvw-919n serisi.

Güle güle kullan:eek:key:
Nasıl peki memnunmusun bide kaça mal oldu sana ayrıca geri görüş kamerası varmı ve arabanın orijinal USP portunu kullanabiliyomusun?
 
tesekkur ederim. Aygüv'den aldıgım icin aracı tüm her seyi orada yaptırdım. Satıs yöneticisi tanıdıgım oldugu icin neredeyse piyasada ki fiyatlara maal oldu. Teyp için 1900 ödedim herseyi icinde montaj vs. geri gorus kamerasını taktıracaktım vazgectim. Farklı bir projem var kamera icin. tampona veyahutta plaka ustune degil. Bagaj kapagında ki S' harfinin icine olacak. Farklı bir proje maliyet gerektirebilir bilemem ama vitesi geriye taktıgında S yarım acılır sekilde olacak bagajı acmadan kamera oradan gosterimini yapacak. Boyle bir dusuncem var umarım basarılı olur. Teypten cok memnunum dokunmatik olsun ses seviyesi acısından olsun cok iyi kondisyonda... Tavsiye edebilirim.. Ayrıca Selcuk abi yakın oturuyoruz seninle halkalıdayım bende istersen bir ara gorusup uygun oldugumuzda incelersin teybi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt