Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon Cupra Pedal Seti (DSG)

firozat

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Haz 2012
Mesajlar
736
Yaş
39
Elimdeki 1 adet DSG şanzıman için Cupra pedal seti Ayak dayama ile birlikte Satılıktır. Fiyat 170TL Servistekinden tek farkı gaz pedalında modül yoktur. Geçmelidir ve montajı daha basittir. Sipariş alarak manuel şanzıman içinde ayarlayabilirim. Sahibinden.comdaki ilanımıda paylaşıyorum. Diğer ilanlarımda ABT pedal seti, sürücü tarafı tavana gözlük kabı ve Ibiza için pedal seti vardır. Diğer ürünlerden kalmadı ama sipariş üzerine devamı gelecek :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sg-cupra-pedal-seti-otomatik-119088999/detay/
 
Teşekkür ederim, dün öncelikli olarak oraya koymuştum. Farkında olmadan sanırım orada satıştan farklı paylaşımlarda oluyor zaman zaman. O konularada dikkat edilirse daha iyi olur gibi sanki :)
kardeşim genellikle satış oluyor zaten farklı konular açılırsa siliyoruz elimizden geldigince saol
 
Hayırlı satışlar fıratcım..Leonun olmazsa olmazı düşünen kaçırmasın...
 
Otomatik olan satılmıştır, kendi aracıma en sonunda alıp uygulayabildim. İki adet manuel vites için vardır ama onlarında sahibi var :) Talep halinde devamı gelecektir.. Bunlarda ugulandıktan sonraki fotoğrafları, flaşlı çektiğim için pedal setinden ışık parlamış.



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us
 
Geri
Üst Alt