Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat leon 30.000 bakımı

mystories

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ocak 2011
Mesajlar
77
Yaş
42
herkese merhabalar
leonum 30.000 km ye geldi 30.000 bakım fiyatları ile ilgili bilgisi olan varmı birde 15.000 bakımına ilave olarak buji ve benzin filtresi değişimi olacak zannedersem benim aracım lpg li olduğundan benzin filtresinin değişimini yaptırmasak olurmu ki ve servis bu durumu kabul edermi ve garanti bozulur mu?
bilgiler için şimdiden çok teşekkürler...
 
Lpgli araçları seat bakıma sokmuyor , eğer doğuş otoda bakıma sokmayı düşüosan , ama dışarda özel bi yerde bilmiorum
 
Keleşler otoya götüreceksin muhtemelen orada LPG bakım sıkıntısı olmuyor. Fiyat olarak 480 TL bakım ücreti bujiler pahalı bilginiz olsun.
 
LPG'li araç bakımını yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ama benzin filtresi zaten para değil o nedenle değiştirmekte fayda var..

Keleşler otoya götüreceksin muhtemelen orada LPG bakım sıkıntısı olmuyor. Fiyat olarak 480 TL bakım ücreti bujiler pahalı bilginiz olsun.

araç 1.6 8V'se bujileri çok daha ucuz abi..
 
arkadaşlar keleşlerden fiyat aldım hepsi içinde benzin filtresi ve bujiler dahil 340 tl fiyat verdi randevu alıp orada yaptıracam galiba
 
Eğer tanıdığınız yoksa ben size iskonto yaptırırım Keleşler otoda.
 
serkan aynı şehirdeyiz forumu takip ette cuma akşamlarına buluşmalar ayarlayalım
 
saolasın serbay şimdi adapazarı öztürklerle konuştum onlarda indirimli olarak 300 tl ye yaparız dediler. randevuyu aldım arabayıda zaten ordan almıştık onlara yaptırıyorum
 
Geri
Üst Alt