Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon 1p İçin Angel Far Yardım..

Mining_Engineer06

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ocak 2012
Mesajlar
41
Yaş
41
Arkadaşlar öncelikle iyi sohbetler ve iyi paylaşımlar dilerim ..

benim kafamda philips beyaz holojen ampul almaktı amma internette yaptığım araştırmada SEAT LEON II 2006-2009 SYAH TABAN LEDL FAR - eliftuning bu linkte yer alan angel far setini gördüm sanırsam bu farın kısaları mercekli böyle bir set alıpta daha sonra mercekli kısaların altına xenon taktırabilirmiyim çok merak ediyorum (tabi holojen beyaz ampulde olabılır biliyosunuz mercek olmadıgında xenon çok parlıyor ve bazı sıkıntılar yaratabiliyor özellikle gece sürüşlerinde karşıdan gelen araçlar için)

tecrübelerinizden yararlanmak isterim şimdiden eyvallah.
 
sonar marka olan şık duruyor ama diğeri çok çirkin ben olsam almazdım takanda geri söküyor zaten
 
dostum ilk ilanda olan ledli far bende takılı.. yani Kadir kardeşimin çok çirkin diye tabir ettiği :) H1 xenon takılabiliyor. farlar yanarken bi fotoğrafını siteye koymak isterdim ama siteye veya mesajlara fotoğraf koymayı beceremiyorum eğer mail adresini gönderirsen veya whatsapp kullanıyosan fotoğraf atabilirim. Saygılar ;)
 
Geri
Üst Alt