Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon 1M detaylı temizlik

Murat34

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2011
Mesajlar
753
Yaş
32
Yaptıkları işlemleri bilmiyorum ama 10 dk boyunca aşkla izledim.:mad:
sizlere de sunmak istedim iyi seyirler :)
 
Yapılan işlemib süresi on dakika değil,sadece hızlandırılmış olarak gosterıyorlar.Yaptıgı işleme fulll detailing diyebilirim.Tam kamera kaydı değil montajlanmış.
 
İzlemiştim bunu yılda bir sefer yada 1,5 yılda bir sefer,böyle bi işlem her araca lazım.

xx
 
Bence de gerekir ama pasta cilanın çok iyi birşey olmadığı söyleniyor ??
Yılda bir kere doğru malzeme ile yapılandan ne zarar gelir,gelse bile o parlaklık beni tatmin ediyor:)
Ama aracını seven birisi aracını kolay kolay çizdirmez doğru şekilde yıkatır vs.:eek:key:

xx
 
ilk andan son ana ani geçiş yapınca, parlaklıkta aşırı fark göremedim, bunun dışında, pasta : nazik bir zımpara işlemidir, gerçek pasta işlemini tercihen 1 defa yaptırın, sonrasında 2-3-4-6-12 ay periyodunda (kullanılan malzemeyte göre farklı aralıkta) sağlam cila ve koruma yaptırın derim
 
Bence de gerekir ama pasta cilanın çok iyi birşey olmadığı söyleniyor ??

Normalde işleme başlamadan önce rds ve daireselleri bol oldugu bir bölgede aşındırıcı seçimi yapılır.uygun aşındırıcıyı belirledikten sonra işleme başlar ve devam edersin.Daha sonra yapacagın işlemlerde aracı korumaya devam edersen bır daha kı yıla ya cok ınce olan yada hare giderıcı veya glaze ile sorunu bitirirsin.Her yıl aşındırıcı uygulamana gerek olmaz.Bu tamamen senın aracı nasıl baktıgına ve nerede,nasıl yıkattıgın kuruladıgınla ilgilidir.

Adam var boya koruma yaparsın ıkı ay gecmez arac cızık ıcerısınde kalır.Adam var başkasının ıkı ayda yaptıgı cızıgı ıkı yılda yapamaz.
 
Geri
Üst Alt