Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat leon 1.6.tdı golf 7 1.6 tdı teknolocy

gültekin

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2012
Mesajlar
609
Yaş
43
2012 tdı leon um var ww nin sitesine bi göz atayım dedim de golf 7 tdı 56 civarı satıpta alınırmı acaba :))))))
 
bu golf modellerine ben alışamadım ne diyim vala bana hitap etmeyen bi araç ama sizin ne aradıgınıza baglı tabii bu aracta yorumlar pekte iç acıcı degil sadece iç dizany ve yakıt gecer not almışş ama bir önceki seriye göre daha iyi oldugu kesin deneyenlerdeki izlenim ses yalıtımında sınıfta kaldıgı yakıt olarak gayat iyi oldugu dış hat ve cizgilerde zaten belli bi kalıp uzerinde oynuyolar ama sportif bi kalıba dogru akışş varr sanırım süspansiyon bagımsız dı o baya tepki cekiyor
 
atilla marka fanatikliğini asla sevmem ama
aradaki farka değecekmi araban 12 ne lüzumu var durup dururken
 
selamlar
leondan inip neden golfe binmeyi düşünüyorsunuz ki. tabi şunu diyebilirsiniz. yeni leon çıkacak, kasamız eskiyecek ikinci el daha da düşecek..eğer kasa meraknız yoksa binin leona derim. yok kasa benim için önemli derseniz yeni leonu bekleyin. çoğu insan beğenmedi (ben dahil) ama piyasada çok yer bulacak gibi duruyor.bekleyin derim.
 
atilla marka fanatikliğini asla sevmem ama
aradaki farka değecekmi araban 12 ne lüzumu var durup dururken

Kesinlikle Katılıyorum Motor aynı Donanım desen bence leon daha doludur o 56 lık golften, HighLine BlueMotion Almalısınki deysin oda yaklaşık 68- 70 bin falan az paramı :confused:
 
sizlerin yorumunu görünce mutlu oluyorum bilgilerinize tşk ederim ayrıca şu an ki leon yeni leondan daha cazibeli
 
sizlerin yorumunu görünce mutlu oluyorum bilgilerinize tşk ederim ayrıca şu an ki leon yeni leondan daha cazibeli
aynen ögle hatta seneye bu kasaya geri dönüş bile beklene bilir cazibe karizma esnetik konfor dizany güle güle bin abii napacan içine kurt düsürüyosunn:) satarsan rüyalarına girer demedi demee
 
bende hep bi kaşıntı var hayırlısı diyorum:)))))
 
Geri
Üst Alt