Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat la ayrilma vakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

picassoner

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2009
Mesajlar
927
Yaş
44
Değerli dostlar atık seatla yollarımızı ayırıyoruz. şimdiye kadar sıfır sıkıntı ile bindiğim beni hiç üzmeyen 2004 model signo plus aracımı satmaktayım. emin olun Türkiye de belkide bu ayarda bir araba bulunamaz. eğer düşünen arkadaşlar olursa SCW ye özel indirim uygulanacaktır. maksat benim kadar özenli bir kişinin araca sahip olması. link aşağıdadır. ilan üzerindeki isim abimdir. bana 05056356799 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. bu arada fiyat konusunda tereddütlerim var herkes kafasına göre bişeyler yazmış fiyat konusunda da yorum yaparsanız sevinirim.

Seat Leon 1.6 Signo 2004 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 118420140

araç satıldığında belki de yine seattan devam edeceğim ama şu an için bilemiyorum. uzun zamandır iş yoğunluğu sebebi ile forumdan uzak kaldım, herkes hakkını helal etsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt