Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Kayadibi Otomotiv Terbiyesizliği

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar bundan 1 ay önce Dudullu/Ümraniye'de bulunan Seat Kayadibi Otomotiv ile yıllık sponsorluk anlaşmamızı yaptık. Gerek Emrullah bey (Sahipleri), gerek Cihan bey (2.El) gerekse Seda hanımla (satış) görüşmelerimiz oldu sponsorlukla ilgili. Bu görüşmelerden önce sitemizde 6 ay ücretsiz sponsorluğu bile devam ettirdik.

1 Ayda yaklaşık abartmıyorum 30'a yakın telefonla konuşmamıza rağmen sponsorluk ücretini ödemediler. Bugün, yarın, akşama, o oraya aktarıyor bu buraya vs vs sahipleri telefonlarıma defalarca cevap vermiyor bizi şamar oğlanına çevirdiler. Nitekim bu taahhüt ettiği parayı bize ödemediler bilerek. Kimse demesin sıkışıktır, ödemesi vardır, vs vs diye böyle birşey yok konuşmalarımızda anlıyoruz. Kaldıki zaten cuzi bi miktar bu, bunuda SCW'nin yıllık bilişim firmasına yapacağı ödemeye tekabül ediyor biz öyle para mara peşinde değiliz bu masrafımızı karşılasınlar yeter dedik. Halbuki normalde 3-4 yıllık bilişim giderimizi karşılayabilecek bir rakamlar almamız gerek....

Neyse herkes bilsin ki biz basit rakamlara tamah edebilecek insanlar değiliz. Çoğumuz mevkii makam sahibi, maddi/manevi güçlü insanlarız. Bizleri şamar oğlanına çevirip, kullanıp bir kenara atmaya kimse kalkmasın bizler hala ölmedik...

Bu şahıslar yüzüne başka seat servisleriyle anlaşma yapmadık ve bilişim şirketinle 1 yıllık anlaşma yaptık bunlara güvendiğimiz için.

Sorun maddi değil anlaşma yaparsın veya yapmazsın sorun verilen söz dürüst bir firmanın ağzından çıkıyorsa yerine getirilmeli. Demekki bu servis hala dürüst, sözünde duran, borcuna sadık bir firma değilmiş.

Bundan böyle forumda Seat Kayadibi Otomotiv cümlesi yasaktır, hiç bir şekilde forumumuzda ismi geçmesi, reklam yapılması yasaklanmıştır. Bizim böyle insanlarla çalışıp üyelerimizi onlara yönlendirmemiz SCW üyelerine haksızlıktır. Bize yaptığı rezilliği yüzünden onlara SCW'nin desteği bitmiştir. Herkes bilsin ona göre alış veriş yapsın istedik.
 
Zaten başka sitelerde de ve bu yazıda da olduğu gibi seat bayiligi ve servisligi konusunda kara listede zirveyi zorlayan tek firma gibi görünüyor. Boyle giderse kotu reklamlarindan dolayi cok musteri kaybedecekler. Allah yardımcıları olsun.
 
Ucu başı belli değil,hayırlı olsun:) Eryadaki kadro değişmese iyidi,garantim bitti artık hasan ustaya götürüyoruz o zaman..
 
Hayırlısı olsun. Bu gibi sponsorluk durumlarında ücreti peşin almak en mantıklısı ama biz herkesi kendimiz gibi dürüst gördüğümüz için güveniyoruz malesef. Kayadibi ile ilgili geçmiş yıllarda en az 30 kez şikayet konusu okumuşumdur...
 
Ben de bu bayiyi ilk olarak hakkında edilen şikayetlerle duymuştum, hatta bir konuyu okurken sahibinin saçma sapan hareketler yaparak arabaların opsiyonlarını artırmak isteyen müşterilerine "alcaksan bunu al kardeşim, paranı yakarız" gibi tutumları olduğunu okumuştum.
Açıkçası Doğuş Oto Esenyurt ile kıyasladığımda, bu bayiden araç almamakla ne kadar iyi bir seçim yaptığıma seviniyorum.
 
Bu ne böyle yaa
Büyük bir firma sözde adamlar sözlerinde durmaktan acizler. Bırakın böyle bir yere gitmeyi yanından bile geçilmez.
 
Terbiyesizlik...bide bunlar firma olacaklar...önce adam olsunlar.
 
Geri
Üst Alt