Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Kasko

SeFfAh

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
578
Yaş
36
Doğuş Otomotiv-SEAT, Allianz ve Vdf ile işbirliğinde SEAT kullanıcılara özel bir kasko hizmeti geliştirdi. 2001 model yılı ve üstü tüm SEAT modelleri için geçerli olan SEAT Kasko’yla poliçe sahipleri birçok avantajın yanı sıra, olası hasar onarımlarını yetkili SEAT servislerinde yaptıracakları için araçlarının 2’nci el değerini de koruyacak.

Doğuş Otomotiv – SEAT tarafından başlatılan SEAT Kasko, her türlü hasar onarımının SEAT yetkili servisleri çatısı altında ve orijinal parça kullanılarak, konusunda uzman teknisyenler tarafından yapılmasına imkân veriyor. 1 Ağustos’tan itibaren hizmete giren SEAT Kasko poliçeleriyle, araç sahipleri servislerde sunulan birçok avantajdan yararlanırken, hasar onarımını yetkili servislerden aldığı için aracının 2. El değerini de koruyabilecek.


2001 ve sonrası modelleri kapsayan SEAT Kasko, SEAT yetkili satıcı/servisleri ve Allianz Sigorta acentelerinde satışa sunuluyor. Bu özel poliçenin avantajları ise şöyle;

Cam dahil, hasar onarımları anlaşmalı SEAT yetkili servislerinde, orijinal parça kullanılarak uzmanlar tarafından onarılır ve eksiksiz şekilde ödenir.
Cam değişimi yılda bir defa hasarsızlık indirimini etkilemeksizin ücretsiz yapılır.
1.000 TL’ye kadar olan hasarlar eksper beklemeksizin SEAT Yetkili servis güvencesinde yapılır.
Araç anahtarının çalınması veya kaybı durumunda oluşan hasarlar 1.000 TL’ye kadar teminat altındadır.
Yetkili olmayan kişilerce çekilme, sigara yanığı ve poliçe kitapçığında belirtilen daha birçok riski SEAT Kasko ile güvence altındadır.
Hasarlı aracın servis teslimini takiben 24 saat içerisinde onarım olmazsa öncelikli SEAT olmak üzere araç temini yapılır.
Hasar olduğunda, lastik patladığında veya benzin bittiğinde Allianz Yardım Hizmeti yol yardım hizmeti sunmaktadır.


http://www.seat.com.tr/seat/servis/seat_kasko.aspx?menu=hizmetlerimiz&submenu=seat_kasko
 
neden 2001 ya 2000 yapsalardı daha iyi olmazmıydı acaba bende yaptırırdım yoksa:)
 
hizmet güzel olmuş..velakin güzel ülkemizin güzel insanları için bi parça değişmişse servis ya da sanayi bişi fark etmiyo enteresan bi şekilde..ya da daha da enteresanı bi çok insan nedense servislerden hoşlanmıyo ama serviste parça değiştiğinde neyse en azından sanayi işi değil diyo.. :D :D puhaha
 
diyelimki ben seat serviste değilde özelde yaptırmak istıyorum nasıl olacak ?
ayrıca ;
doğuş oto LPG li araçları servise sokmuyor bununla ilgili bir açıklamaları varmı ?
 
zaten kaskom yoktu 2500 lira istemişlerdi yaptırmamıştım
Daha fazla isticekleri garanti diyeyim o zaman :) Bu arada yaşını doldurduğu için o kadar pahalı değil mi? Benim ablamın 2003 jazz'ınada 2200 tl istediler seatta onun üzerine olunca merkezi arattık 1540 tl ye indirdiler...
 
Daha fazla isticekleri garanti diyeyim o zaman :) Bu arada yaşını doldurduğu için o kadar pahalı değil mi? Benim ablamın 2003 jazz'ınada 2200 tl istediler seatta onun üzerine olunca merkezi arattık 1540 tl ye indirdiler...
bi kaç yere sorduk elazığ da (daha doğrusu babam sormuş) 2400-2500 altı fiyat veren olmadığı için de daha fazla araştırmadım
 
Bizim ülkede , 2elde, 100.000km boyunca yapılan bakım sorgulanmazken, kaputa saksı düşmüş otomobile çöp gözü ile bakılırken, hasar yetkili serviste yaptırdım diyince mi değeri korunacak mış?
 
Allianz sigorta her marka için bir kasko çıkarıyor.bu poliçe ile sunulan hizmetlerin normal bir kasko poliçesinden bir farkı yok.yukarıda bahsedilen teminatlar zaten her poliçede olan hizmetlerdir.Allianz seat markasında fiyat olarak pahalı bunu da unutmamak gerek.
 
Geri
Üst Alt