Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibiza Sport 1.4 6L akü problemi

sawran

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
6
Yaş
34
merhabalar, ben almanya gelsenkirchen şehrinden yazıyorum buraya yeni geldim 6 ay oldu, foruma yeni katıldım.
eşimin kullandığı seat ibiza sport 1.4(2002model) ün bir akü problemi var, birşeyler aküden elektiriği çekiyor sabaha bakıyoruz akü boş kontak almıyor araba, akü takviyesi yapıyoruz her gün, bunun hakkında işinin ehli arkadaşlardan öneri almak istiyorum, bir kaç seat servisine götürdük bişey bulamadılar, yeni akü takıldı aynı, sabah bakıyoruz araç kontak almıyor, mecburen takviye yapıyoruz, veriyoruz servise adamlar saat ücreti 80 euro alıyor, sorunu bulmuşlar bulamamışlar yada çözmüşler hiç önemli değil, burda kural böyleymiş, (bizde verirsin aracı sanayiciye sorunu bulamazsa başka birinden yardım alır senin işini halleder her türlü) ama burda öyle değil,
adam diyorki aracın üzerinde 2 saat çalıştım sorunu bulmak için eeee sonuç? buldunmu, arızayı giderdinmi?
yok! eee 160 euro fatura : ? bu şekilde bir kaç servise paramızı kaptırdık, lanet okuyaraktan,
ufak bir tamir atölyesinin ustası aracı 1 hafta denedi aynı artık son çare bir şartel yaptı aracın içersine aküyü giden elektriği kesmek için sabah çalıştırırken tekrardan açıyoruz,akşamları kapatıyoruz, ama her defasında radyoya kod giriyoruz, beyni açıp kapatıyoruz anlıcanız bu şekilde 1 ay kullandık sonrasında beyin aç kapa aç kapa neticesinde çöktü, anahtarları tanımaz oldu, şarteli yapan ustaya götürdük beni aşar ben beyin programlayamam, servisine verin dedi, servise verdik beyne anahtarları tanıtmak için 400 euro para aldılar araç 1 hafta serviste kaldı, biz yaya kaldık. araç hala aynı kime gösterdiysek bi sorun bulamadılar, herşeyi denk aracın, değeri 1800-2000 euro burda, akü sorunu için bizim harcadığımız para 1000 euroyu buldu. elde var 0, aractan iyi anlayan yada aynı sorunla karşılaşan birileri var ise yardımcı olursa çok makbule geçer. şimdiden teşekkür ederim.
 
kalıcı ve aktif olman dileğiyle aramıza hoş geldin Ahmet Kardeşim.
geçmiş olsun diyeyim öncelikle. bi akrabam hannover de tamircilik yapıyor. yardımcı olabilir mi bilmiyorum.
 
eyvallah kardeş dileğin için, dediğin yer 250-300 km buraya.
soruver belki tanıdığı tamirci arkadaşı falan vardır bu tarafta gelsenkirchende, essen, duisburg, bochum hep yakın bize, irtibata geçebiliriz.
valla kafayı yedirecek bu sorun araba sapa sağlam heşeyi yerli yerinde, deli etti bu akü problemi ,
 
Geri
Üst Alt