Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat ibiza signo 1.4 100 bg. klima yardım.

uglylanzar

Kayıtlı Üye
Katılım
12 May 2011
Mesajlar
1
Yaş
48
arkadaşlar 2 ay önce i 2004 model seat ibiza signo 1.4 100 bg. araç aldım.. şimdiye kadar kalorifer sistemini çalıştırma ihtiyacım olmadı.. bu sabah ihtiyacım oldu ama ne yaptımsa digital klimayı sıcağa çeviremedim.. kullanım kılavuzuda yoktu araçta... yardım edermisiniz.
teşekkürler...
 
Murat bey daha sağlıklı iletişim kurabilmek adına sitemizin bir kuralı olarak lütfen üyelerimiz bölümünden açacağınız bir konu ile sizi tanıyalım... Teşekkürler..
 
Bende yazacammmmmm bu ara hep bunu tartışıyoruzz :)

Murat bey öncelikli olarak üyeler bölümünden kendinizi tanıtan kücük bir yazı ile konu açabilirseni size yardımcı olacak arkadaşlar çoğalacaktır.

keyifli forumlar
 
Havalar soğuk üşütmeyelim sizi :) Klima kontrol paneli üzerinde ECON diye bir tuş var, bastığını zaman klima devreden çıkıp, havalandırma devreye girer... Sağ taraftaki kontrol ayarını sağa çevirerek sıcaklığı artırabilirsiniz. Aynı zamanda Auto tuşuna da basarsanız ayarladığınız sıcaklık değerinde tutmaya çalışır... Ekranda ECON yazısını görmüyorsanız, klima çalışıyor demektedir, yakıt sarfiyatınız artar, performansınız düşer.. dolayısı ile klima kullanmayacaksanız klimanın ECONomik modda olduğundan emin olmalısınız...
 
dijital klimanın sıcak ya da soğuk üflemesini sağlayan dış ortam sıcaklığı 14 ya da 16 derece gibi bişiydi yanlış hatırlamıyosam..
bu nedenle atıyorum hava o noktanın üstünde kalıyo ama siz ısınmak istiyosanız sıcak üfletmek için dereceyi iyice yükseltmek gerekebilir ki ECON moduna almak sıcaklığı bi nebze daha yükseltmeye yardımcı olur..her ne kadar klima da sıcak üfleyebilcek olsa da..
 
bende 2008 ibizamı yeni aldım bir hftdır klima çık geziyorum demekki :ahkafam:
 
Geri
Üst Alt