Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza reklam filmi

seat benim için gittikçe farklılaşıyor
 
ibiza referance aldim hic pisman degilim cok sukur. kim ne derse desin. varsin ikinci eli yok desinler varsin parcalar pahali desinler.... desinlerde desinler... ne de olsa agzi olan konusuyor. bir daha arac alacak olsam gene seat alirim diye dusunuyorum. param olursa ileride ibiza cupra sahibi olmak istiyorum...
 
Şunu söyleyim bende de seat ibiza reference varr tek kelimeyle aşığım arabama, Herşeyiyle o kadar kaliteliki yani bundan daha iyi olamazdı heralde. Tekrardan başa dönsem yine araba alsam kesin ve kesin yine SEAT İBİZA alırdım. Bütün olarak iç dizayn olsun motor kısmı olsun ya bu kadarmı kaliteli olur ya VW kalitesi buram buram kokuyo gerçekten. Burdan yapanların eline sağlık diyorum..
 
Reklam filminden önce başlayan Honda reklamını atlamadan izleyen kaç kişi var:D
 
Geri
Üst Alt