Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat IBIZA FR Pedal Seti

individual

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eki 2012
Mesajlar
68
Yaş
38
Seat ibiza FR aracımda pedal'ların pilastik olması canımı çok sıktı. IBIZA CUPRA ve eski IBIZA FR 'da olan spor pedal setini yeni IBIZA FR'da kullanmamışlar.Bende aracı alırken servise sorduğum stok olan pedal takımı 1 ay sonra hiç bir yerde bulamadım ve servis 2 ay sonrasına sipariş verdi hatta bir tanesine derdimi anlatamadım bana GOLF'Leon DSG pedal seti vermeye kalktı.Sonrasında sitede bu pedal seti ile ilgili bir konu açtım ve sağolsun @firozatbana bu konuda yardımda bulundu :) Pedal siparişi verdi ve 2 hafta gibi bir sürede elime geçti.Sağolsun kendisi kargo takibini bile yaptı hatta ürün gelmiş sende olması lazım diye aradı :D Pedal seti bugün elime ulaştı.Hafta sonu takarım dedim ama dayanamadım ve hemen montaj işlemi başladı.

Araç biraz kirli kusura bakmayın :)









 
Güle Güle kullan Ne Kadara Mal Oldu?
 
İbizaların hiçbir modelinde yokmu şu radyo fonksiyonları vs.?

Orayı kapalı gördükçe sinir oluyorum . Belkide başka biryerdedir direksiyondan kontrol ama oranın kapalı olması cok sırıtıyor
 
Ellerinize sağlık. Güzel olmuş.
 
İbizaların hiçbir modelinde yokmu şu radyo fonksiyonları vs.?

Orayı kapalı gördükçe sinir oluyorum . Belkide başka biryerdedir direksiyondan kontrol ama oranın kapalı olması cok sırıtıyor

İbizların hiç birinde yok :) bizim ofiste skoda roomster vardı onunda aynı kontrol.Çok büyük sıkıntı değil aslında kullanımı rahat :)
 
Konuyu yeni gördüm, teşekkür ederim. Güzel olmuş gerçekten seninde ellerine sağlık, tekrardan hayırlı olsun ;)
 
Geri
Üst Alt