Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza fr logotype iptali

Düşüncniz


  • Kullanılan toplam oy
    20

xure

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
1,163
Güzel kardeşimizin ibiza fr'ına yapmış olduğu logotype iptalini begenilerinize sunuyoruz fikirlerinizi alalim olumlu yada olumsuz.
43b34fc528fa378000755e1957fcd2f7.jpg
5bea7e67e0e3b31466dc8839a893075a.jpg
 
Bilemedim ki şimdi
ikisi de güzrl duruyo...
 
modifiyede logo + yazıları kaldırınca daha ii oluyor.cunku ibiza leon cordoba toledo isimleri ispanyanın şehirleri isimlerinden ilham alınmış :) ibiza diyince aklıma ispanyadaki survivor adası ibiza geliyor bilmeyen milletde böyle anlıyor :D bence çok hoş olmuş fr logosu da ayrı bi hava katmış ben beğendim.benım ön panjurda logoyu da kaldırdım şimdi bende müsait zamanda cordoba yazısını kaldıracam hep aklımda...emeğinize sağlık
 
Güzel olmuş benim hoşuma gitti arka tarafın havası değişmiş sade ve güzel olmuş
 
şahsi kanaat notum benimde beğenmedim yönünde.
 
fakat şöyle bir şey var alttaki resim prof makine ile çekilmiş üsteki resim telefonla bu farkında göz önünde bulundurun.
 
ben beğenmedim bıyıklarını kesmiş bir parti bireyine benzettim :)
 
Geri
Üst Alt