Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibiza 1.6 Stella

maximous

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
2
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar bir Seat Ibiza alarak aranıza katılma düşüncesindeyim. Bir Stella buldum ama ne kadar doğru bir karar bilemiyorum sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

aşağıdaki resimdeki motor signo lardaki sr yani akl ve 1.6 8v 102 beygir lik motor.******************************************



aşağıdaki resimdeki motor ise stella lardaki 1.6 ALM 75 bg lik motor. ***************************************************

15096.jpg


IBIZA MOTOR SEÇENEKLERİ **************************************************************************



peki ALM motorlu araç alınırmı buna neden takıldım derseniz ben ford escort kullanıcısıydım ilk aracımdı zetech olmayan motor almıştım ve ziyadesiyle pişman etti. o yüzden yok bu motor şöyle sorunlu yada çok dezavantajı var derseniz ona göre hareket edicem.

 
ıkısı de eskı teknolojı motorlar ama 1.6 75bg alm almanın hıc mantıgı yok,onun yerıne ıbıza kasasında sr almak daha mantıklı.alm ler eskı polo classıclerde vardı
 
bencede sr alman daha mantıklı benim araç ta sr motor performans açısından çok memnunum aracımdan
 
Stella ve Signo lar arasında 2000-2.500 TL fiyat farkı var o yüzen stella düşünmüştüm şuan bir tane buldum 11.500 'e 95 bim km de LPG siz, ama alma bu fiyata değmezmi diyorsunuz.
 
signo çok daha iyi ve 1.6 sr alman mantıklı olucaktır.
bende ; signo 1.6 sr var mesela memnunum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım fakat ; performans ve donanım olarak gerçektende tatmin edici ;)
 
Geri
Üst Alt