Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance Arıyorum

kuvay

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2013
Mesajlar
1
Yaş
41
Merhabalar,

Bir süredir araç değiştirmeyi düşünüyorum.1998 model Ford Fiesta Flair imiz var. Eşimin okula gidip gelirken kullandığı 95 binde orjinal temiz bir araç.Bunu satıp 1.4 TDI Stylance almayı düşünüyorum.Temiz,bakımlı,ufak tefek boyananları haricinde hasarsız,bakım v.s. masrafı olmayan,çok km yapmamış araç önerileriniz varsa değerlendirmek isterim.Takas olursa üzerine 10 bin civarı verebilirim.Acil satmayı isteyen varsa, bizim arabayı istediğimiz fiyatın altında veren birisi var, ona verip hemen alabilirim.
 
Benim arabayi verebilirim 83 binde.

Fakat suya girmeden pert kaydi var. Catalcadaki sel degil aracib icine su girmedi gibi bisey.

Degisen yok tamponlar ve sag on camurluk boyali.

21e birakirim bende.

2008 model. Baski balata, triger gibi agir bakimlari yapildi. Egr valfi, emme manifoldu falan detayli bi temizlik bakim yapildi.

Dusunurseniz kurbanda samsuna gelicem :))

Satmaya niyetim yok aslinda ama degisiklik istiyor insan
 
Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance 2008 Model 24.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 133945805
Bu ilanda bize ait. Aracı kardeşim kullanıyor. Ben Bursadan ilk sahibinden aldım, ışıklarda çamurluk tarafından bir araca arkadan çarpmışlar buna bağlı olarak motor kaputunu değiştirmişler doğuş otada, ağır bir şey değil yani. Ben bunu pek sıkıntı etmeden km. az olması sebebi ile satın aldım. Bizdeyken bütün ağır bakımlarını yaptırdık, 4 lastik, akü yenilendi, cam filmi çekildi. Hiç bir masrafı yok şu an, 24.000'e bırakmayı düşünüyoruz ciddi alıcı olursanız küçük bir şey daha yapabiliriz belki bu aralar.
 
Geri
Üst Alt