Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 1.4 style 2014

parsef

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Haz 2014
Mesajlar
52
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar Seat ibiza 1.4 style almayı düşünüyorum şu anda bayilerde yok malesef istediğim halde alamıyorum. Temmuz da geleceğini söylüyorlar. Şuanda fiyatı 36.500 ama temmuzda gelecek aracların fıyatları bin ile iki bin arasında artar diyorlar çünkü esp gibi bazı donanımlar eklenecekmiş.

İbiza 1.4 style araç hakkında beni bilgilendirmek istediğiniz konular var mı ?
 
Zaten Temmuz ayında alın ki bandrol masrafınız olmasın. Doğuş grubu araba satarken aracı teslim alacağın günün şartında araç fiyat bedeli veriyor maalesef o konuda yapabilecek bir şeyiniz yok. :)

Araç hakkında bilgilendirilecek pek bir şey yok, test sürüşü donanımı ve görünümü hoşunuza gitmişse bize hayırlı uğurlu olsun demek düşer :)
 
Al arkadaşım al... Beğendinse al. Sıfır araç istiyorsan, fiyat kalite performans istiyorsan al. İlerleyen zamanlarda bir de lpg takarsın misler gibi ekonomik ekonomik binersin sen bu aracı al.
Al arkadaş ibizanı al...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
kardeşim bendede ibiza 1.4 style var gerçekten araç parasının hakkını veriyor...ama bütçen varsa 1.2 tsı style paket al derim ama bütçe meselesi..ama 1.4 style üzmez kesinlikle araç güzel özellik bakımından sürüş bakımından ben çok memnunum...almadan i20,clio baktım gerçekten araçlarda performans yok ama ibizanın performansı tatmin edici..esp paketli olması daha güzel güvenlik bakımından
 
Bazı illerde temmuz araçlarının bile satıldıklarını duydum örneğin konyada eğer gerçekten karar verdiyseniz elinizi çabuk tutumanızda fayda var bence ekmek gibi satılıyor anlaşılan
 
Yorumlarınız için tesekkur ederım işimden dolayı gidip test edemedim ama bir kaç gün sonra gideceğim inşallah. Birde aklımda yakıt sorunu var işimden dolayı yılda yaklaşık 15 bin km yol yapmam gerekiyor. Yakıtta bu durumda zorlar gibi geliyor beni. Tüp taktırma gibi bir şansımız varmı acaba servislerde ?
 
Ben ankara bayisiylr görüştüğümle herhangi bir marka ile anlaşmaları olmadıklarını söylemişlerdi. Yinede emin değilim.
 
1000 TL zam geldi ama ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) + Lastik Basınçı Uyarısı / Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold) + XDS (100hp üstü motorlarda) * donanım eklendi yeni araçlara.
 
Evet bizimde aldığımız araç böylelikle 38.500 fiyata cıktı metalik boyayla. Bayi indirimi falan 38.000 e aldık


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
1 ay olmadı Kayseri Özsa önünde rahat 10 tane beyaz style dizili idi. Bir arayın.

Fiyatlar yükselir mi? Büyük ihtimalle. Ben olsam 38 bin TL vereceksem 2. el temiz 1.2 TSI arardım.

Bol şans.
 
Geri
Üst Alt