Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat ibiza 1.2 tsi dsg tamponu sürttüm tavsiyelere ihtiyacım var

Luanrart

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2012
Mesajlar
18
Yaş
33
arkadaşlar merhaba dün tamponu duvara sürttüm yani böyle bir kaza olamaz hala çıkmıyor aklımdan acayip te düşkünüm seatıma ilk aldığım zaman jantı kaldırma sürtüp çizilince oturup ağlamıştım yani göçük yok ama ciddi olarak boyası kalkmış siyah bölgeler var ben tamponu sıfırı ile değiştirmeyi düşünüyorum acaba maliyeti ne olur ve ben 2012 de 41 300 e almıştım ne kadar düşer fiyatı bu konu hakkında tecrübesi bilgisi olan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
 
Öncelikle geçmiş olsun. Çizik var diye tampon değişir mi kardeşim hiç. Tamam aracına düşkünsün ama yazık günah o kadar para verilir mi önemsiz ve tamir edilebilecek bir hasar için. Kaskon varsa güzelce hallet kaskondan. Haa kaskoya elletmeyeyim dersen, yetkili servise güzelce ücreti karşılığı yaptırabilirsin.
 
çökük yoksa tampon değişmene gerek yok rüruş ile hallolacak bir seydir kesinn..
 
Ne tamponlar düzeliyor öyle sürtme ile tamponmu değişirmiş yav?? Yırtılma vs ayaklarında kırık yok ise halledilir..yazık günah o kadar para vermeyin önce tamir yolunu değerlendirin..
 
yırtık var ama soyulmuş durumda siyahı çıktı tamponun boyası kalktı
 
Geçmiş olsun...resim eklermisiniz. Daha iyi yorum yapabiliriz.
 
ismail kardesim ayni olay benim ibizamin da basina gelmisti. Babam on tamponu duvara surtmus tamponun boyasi kalkmis siyah plastik gorunuyodu. Ben kaskonun mini onarim kapsamindan faydalanarak auto king te yaptirdim tamponu. Ayni ilk gunku hali gibi, sifir gibi oldu. Yenisini almaya gerek yok yani ;)
Asagidaki linkten benim aractaki cizigi gorebilirsin.
http://www.seatclubworld.com/mk5-2008-gunumuz-127/ibizada-ilk-cizigi-gorduk-18317/
 
Geçmiş olsun.Tampondan kaynaklı aracın değer kaybetmez...
 
Geri
Üst Alt