Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibiza 1.2 TSI DSG Style Arka Hoparlörler?

kvnccelik

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2012
Mesajlar
71
Yaş
36
Dostlar merhaba,

Aracımı 1.5 aydır keyifle kullanıyorum, yalnız bugün farkettiğim arka hoparlörlerin olmayışı.. Araç style donanım. Reference da olmadığını biliyorum ama Style'da vardı sanki? Emin olamadım, bilgisi olan varsa sevinirim. Hariçten taktırabilir miyiz ya da serviste? Teşekkürler..
 
Benimde 1.2 tsi stle ve arkalarda hoperlör var arka kapı içlerinde
 
style donanım ibizalarda war olarak biliyorum bende
 
Bende Elegance var arka kapılarda mevcut.
 
Sağolun arkadaşlar, burada bi kazıklanma mı söz konusu?:kizgin: Gidip Kayadibi'yle bi görüşeyim bakalım..
 
0212 335 04 34 nolu telefondan Seat Danışma ve Bilgi Hattı ile görüştüm. Style donanım da olsa, İbizalarda arka kapılara hoparlör takılamıyormuş.. Bence bu kadar para verilen ve üst donanım diye geçen bir modelde böyle bir şey çok büyük bir eksiklik [:-]
 
Styl modeli ile referans modelinin ses sistemi aynı arkada hoparlör yok müzik sistemi 2 çıkışlı gibi gözüküyor sanırım hoparlör taktırmak istiyorsan vagcom programı ile açtırman gerekecek:)
 
Bu actirma islemi ve hoparlor taktirma ne kadara malolur? Serviste mi disarida mi yaptirmak gerek?
 
Geri
Üst Alt