Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibiza 1.2 TSI 105 HP DSG ( Style )

[escobar]

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2012
Mesajlar
4
Yaş
40
Merhaba Arkadaslar ,

Dun Izmir/ GAziemir MBU'ya gittim . Ozel siparis bir Ibiza sordum 1.4 85 HP Style. ( teknik paket, sunroof, bleutooth, bi-xenon far ) fakat yok yollamiyorlar artik diye adam kisa ve net bir cevap verdi, acaba gercekten yapmiyorlarmi yoksa elindekini satmak icin mi bu sekilde cevap verdi, sonucata ben 2.5 - 3 ay beklemeyi goze aliyorum :( ama benim istedigim gibi bir sey olsun istiyorum.
Neyse sonradan adam 1.2 TSI DSG ( Style ) modelini 37.000 TL'ye birakirim, park sensorunu de hediye ederim dedi. Simdi benim aklimada baska birsey olup adamin bu sekilde birsey demeside kafami karistirdi.
Ben 1.4 , 85 HP istemistim ki fiyati daha uygun istedigim opsiyonlarla verebilecegim bir fiyata gelecekti.
Adama birde Coming Leaving Home var mi dedim DSG de , evet 1.2 TSI 105 HP DSG Style da var dedi. Acaba gercekten var mi ?
Sizlerden yorum bekliyorum. tesekkurler.
 
ben olsam okadar para vermişken leona geçerim copa plus paket yada FR, Size denilen coming home özelliği kontağı kapatıp araçtan çıkmak için kapıyı açtığınızda birkere sellektörü çekip bırakıp kapıları kitlediğiniz zaman kısabir süre farlar yanıyor, o arkadaş onu demiştir. ama ben bu sistemi pek beğenmiyorum, araçta far sönsörü varsa asıl bu özellik daha iyi çalışıyor yani sellektör falan yapmıyosunuz!!
 
dürüst olmak gerekirse 1.4 araba alıp dediklerinizi takmak isteyenini görmedim duymadım. en azından vw grubunda. getirmemeleri normaldir bu arada style pakette bildiğim leaving home yok. coming home da selektör yapınca açılıyor yani manuel
 
Geri
Üst Alt