Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibıza - COPA Logo Sticker?

dalileon

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2012
Mesajlar
13
Yaş
41
3 aylık ibiza'mın kapılarındaki copa sticker lardan bazıları araç yıkanırken koptu. yenisini nereden bulabiliriz? bulamazsam corel'de çizimini yapıp reklamcıda çıkartıcam.
 
servis harici bulamazsınız. yada dediğiniz gibi reklamcıda yaptırılabilir
 
servis ne kadar ister acaba buna ya? bana yakın erya var ama orası için baya kötü diyorlar. sallamıolarmış servise gelenleri falan o yüzden gidip sormak istemiyorum.
 
servisten o kadar korkmayın ummadığınız parçaları dışarıdan ucuza alabilirsiniz her zaman fiyat olmakta fayda vardır.
 
Her işim için Erya Servis'e giderim.Daha bi sorun yaşamadım.Her konuda sağolsunlar çok ilgileniyorlar.Erya'da bu konuyu ya Can Bey'e veya Alper Bey'e sorabilirsin.SCW'den geliyorum derseniz bir sorun olmaz.
 
Ben yinede kendi yaptırmak isteyenler için 2 versiyon corel çalıştım. birincisinde harfler aynalı folyo kesilecek "O" dijital baskı olacak. ikincisi direk düz renk folyolarla basılabilir.

COPA_LOGO.png


COPA-LOGO.cdr
 
Geri
Üst Alt