Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat exeo

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
SEAT’ın D segmentindeki iddialı modeli EXEO, 40.250TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim liste fiyatlarıyla showroomlardaki yerini alıyor. Lüks, konfor, geniş mekân ve SEAT modellerini karakterize eden dinamik tasarımıyla SEAT EXEO, 1.6 lt 102 hp motor seçeneğiyle, Reference ve Style donanım seviyelerinde müşterilerin beğenisine sunuluyor.

54f1e7e9df1d4107478f528a9cfbf9d6.jpg



Sürüş özellikleri, konforu ve avantajlı fiyatlarıyla filo kullanıcıları için cazip
Üst segment araç satın almak isteyen araç kullanıcılarına ideal bir çözüm oluşturan EXEO, dinamik ve zarif tasarımı, çevikliği, güvenliği, performans özellikleri ve yüksek konforuyla dikkat çekiyor. EXEO, özellikle üst sınıfta sunduğu avantajlı fiyatlarıyla filo kullanıcılarının ve araç kiralama firmalarının da tercih edeceği bir model olacak. Dört bağlantılı mükemmel süspansiyon sistemi ile EXEO, sportif bir sürüş ve çevik kullanım sağlıyor.

44133f81a7cc3fd60e8dcffcf7d6b602.jpg



Ekonomik motor ve zengin donanım
1.6 lt 102 hp benzinli motor seçeneğiyle pazarda yerini alan EXEO, Reference ve Style olarak iki farklı donanım seviyesi ile satışa sunuluyor. EXEO’da konfor ve güvenlik için her şey düşünülmüş; altı hava yastığı, ABS, EBA, ESP, 16 inç alüminyum alaşım jantlar, çift bölgeli,- otomatik klima, yol bilgisayarı, elektrikli ön ve arka camlar, elektrikli yan aynalar, ön sis farı, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme, aux-in ve dört hoparlörlü direksiyondan kumandalı Radyo/ CD/ MP3 çalar, sürücü ve yolcu koltuğu yükseklik ayarı ve arka koltuklarda Isofix tespit noktaları gibi birçok özellik Reference donanım paketinde standart olarak mevcut.
5ba56ed363e7d38d6fa5369f78e3d8a6.jpg
 
Araba çok güzel ama 1,6 102 ps motor yetersiz bence. Teşekkürler görkem abi :)
 
cordobadan sonra değerlendireceğim ilk araç A4 sonra EXEO
 
teşekkürler abim

gerçekten sağlam bir araç
 
bu arabaya 8v 102 lik motoru koymak demek resmen almayın kardeşim demek yazık. TSI olsa çatır çatır satar
 
Geri
Üst Alt