Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat cordoba signo 2000 model parçalar

MEMOLY

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eyl 2015
Mesajlar
8
Merhaba arkadaşlar Seat cordoba 2000 model aracım var.Aracımdan çok memnunum fakat içerisindeki bazı eksiklikler canımı sıkar derecede rahatsız ediyor.Bu parçalar aşağıda görüldüğü üzere kapı kolu çerçeveleri ,sağ ön kapı hoparlör kapağı ,torpido gözü kilidi gibi ,ben Hatay'da yaşıyorum.Parçaları buradan temin edemedim.Sıfır yada çıkma parçalar hakkında yardımcı olabilirmisiniz.Yardımlarınız için şimdididen teşekkür ederim.İyi sürüşler,İyi forumlar.DSC_1625.JPG DSC_1626.JPG DSC_1627.JPG
 
Aynı durum benim araçtada mevcut.bende de sağ hoparlör kapağı ve torpido mandalı yok.çok yerden sordum bulamadım.Sadece yetkili serviste var ama fiyatları çok fazla..
 
Kusura bakmayın biraz konu dışı olacak ama 1.4 veya 1.6 100hp Cordoba signo arıyorum benzin durumu nasıl? 100km şehir içi şehir dışı kaç kuruş yakar. Sizce şuan 2.el alırken nelere dikkat etmem gerek.
 
Geri
Üst Alt