Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Cordoba LPG Tavsiyesi

flawlessboy25

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2015
Mesajlar
21
Yaş
37
Herkese iyi akşamlar. Konu forumda önceki tarihlerde muhtemelen açılmıştır ama güncellik adına yeniden açma gereği duydum. Forum kurallarına aykırı ise mesajımı silebilirsiniz.

Abiler yaklaşık 2 ay önce Seat Cordoba 1.4 75 bg. otomatik Seat Cordoba aldım. Aracımın her şeyinden memnunum; fakat yakıt cebimi çok yakıyor. Aracım km başı 50 krş.dan fazla yakıyor. Hal böyle olunca LPG taktırmak kaçınılmaz oldu; fakat önceki araçlarımda başta arıza lambası sorunu olmak üzere bazı problemler yaşadığım için sizlerin değerli yorumlarınıza başvurmak istiyorum. Seat Cordobanın belirttiğim modeline en uygun olan ve baş ağırtmayacak LPG kiti hangisidir ve Anadolu Yakasında özellikle Bostancı Oto Sanayide işinin ehli tanıdığı ustası olan var mı? Biraz uzun oldu ama anlayışınıza sığınıyor; değerli tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
aracımda lovato var. ilk zaman ayarsızlıktan arıza laması yaktı 10 gün içinde hallettik yaklaşık 6 ay oldu bir kez daha yaktı lambayı oda stop ettirme derecesinde hareket edince lambda sensöründen ötürü arızayı kendim sildim halen yanmıyor lamba
 
atiker iyidirr ben atiker kullanıyorum yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı :D
 
Kadosan'da Lovato Bayisi ve distrubütörü Muhendis ilker bey var. Kendisine benim gonderdigimi söyleyin. Fiyatta da yardimci olacaktir. Arabaniz ariza lambasi yakmayacak bu garanti. En ufak sikinti yasarsaniz söküp alir ve masrafinizi karsilar o kadar soyleyeyim. Kolay gelsin.

H. ENDER PALA
 
14.07.2015 tarihi itibarı ile aracıma Atiker marka lpg taktırarak bu sorunu da halletmiş oldum. İlgilenen ve tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
 
Geri
Üst Alt