Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat cordoba 2.0 cupra2 yeni evlat...

Çok deli araç! Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız güle güle binin berkem.. Serkan abiyede söyledim beni geçerseniz tüm bağlarımı koparırım :D
 
Maşllah canavar canavar Seatın binmediginiz modeli kalmayacak bu gidişle Darısı 30. araça :eek:key:
 
masallah abı guzel araba aldın ılandan takıp ettıgım kadarıyla kazasız belasız kullanırsın ınsallah.yalnız cordoba cupra desen yıne daha yerınde olur cupra2 zaten ozel b serı bellı ozellıklerı ıle onlarda cordobada bulunmnuyo :)
 
Çok teşekkür ederim yorumlarınıza selçuk abi seninle bi çevre yoluna çıksak ya :)
evet can abi cupra2 ibizalarda oluyordu bu cupra oluyor :)yanınada gri cupra yazısı yapıcaz kapının altına alt siyah kısımları pıano black yapılıyor beyaz jantlar siyah tavan falan süper olucak bu sefer bu aracı satmıyacaz ilerde ben çökücem zaten dayıma istediğim gibi yaptırıyorum ki ilerde bana masraf yapmasın ama tessisatı ben yapıyorum onda sözüm var :)
tessisatta öneri bekliyorum bu arada ben pıoneer yada kicker düşünüyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum jbl asla yapmam...
 
saol teşekkür ederim allah kimseye kaza bela vermesin:)
 
Arac sanki fabrikadan yeni cikmis piyasadaki bir cok sifir araca tercih ederim bunu
 
Geri
Üst Alt