Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat cordoba 1.4tdi 80hp+Megachips software v.s. Mini cooper 1.6 120hp 6 a.t. stock

rallier_61

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Tem 2010
Mesajlar
280
evet,arkadaşlar; başlıktan da anlaşılacağı gibi benim araç ve bir arkadaşımın minisi ile ışıklardan kalkış peşine sonhız,sonra her nekadar otomatik olsa da rolling(düz ve rampa yukarı) yaptık..
sonuç nedir sizce:cool:
ışıklardan kalkarken taciz ateşine tuttuğum başka bir cordoba da(sisler açık+avdaydı o da) takıldı peşimize ama nafile, burdan chipin farkını anladım zaten;)
 
Yazılım + tork farkı ile 120-140 km /h a kadar arkadan gelen Cooper ın daha sonra farkı kapatmış olması lazım, kapatamamış ise, yaptırdığı bakımları gözden geçirmeli.
 
valla mininin rollingdeki filtre sesi halen kulaklarımda:rolleyes: yani geride kaldı rollingde düz yolda;tabi kickdown da var işin içinde,ben iki ve üçüncü viteste bastım.. bayağı bi duman yedi.. ama rampa yukarı 6 vitesin avantajıyla sonradan yakaladı mini ve geçti.. 0dan 160a kadar duman yuttu,bunun devamında son hızda 195 falandım;rampa aşağı,miniyi 5 boy falan geçmiştim.. geçildiğim rolling bu rampanın tırmanışıydı:p son hızda da devam etsek geçecekti aradaki 20hp+1 vites ve devir bandı bunu getiriyor:) ama arabamla gurur duydum;) depom da 3/4 doluydu shell power ile,gtl ile denemek lazım aslında..
 
Keske video imkani olsaydi bu arada ibizanin degerleri nedir??
 
imkan olsa keşke,yoktu.. cordoba 100hp/260nm çıkmıştı dynoda..
 
yok akıllandım ben .. yok oyle 300-400 lük dizel artık.. rakip bulamaz hale geldim.. bak çekilince pistlerden hızlı dizeller çıkmaya basladı yuvalarından (:)
 
benim de en yakin arkadasim mini one aldi; kismet olursa yakin zamanda superchipsleyip sonra benimle deneyecek..
o da otomatik sanzimanli..
bende detaylari yazarim o zaman.
 
Geri
Üst Alt