Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat arka stop lambası

Ogzcakir

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
19
Yaş
29
2017 model leon aracımın arka stop lambası camı kırıldı değiştirmek istiyorum. acaba sadece üst kapağımı değişiyor ? yoksa komple stop lambasını mı değiştiriyolar? aracım daha 1 yıllık kasko ve sigortası var nasıl bir yol izlerler bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? dostlarQLWU2455.JPGQLWU2455.JPG
 
sadece cam değişimi olmuyor. dış stopu alman lazım
 
fiyatı ne kadar oluyor bi bilginiz var mı acaba yada kapağı nasıl sabitleyebilirim
 
3 ay önce dış stop 500 TL di su an 600 civarı olmuştur. Kırılan camı nasıl yaparlar bilmiyorum ama yapılsa da buğu yapar su alabilir. içindeki devreler su alırsa ledler çalışmayabilir yada sinyaller. Daha önce yaşadık
 
Haklısınız çarşamba günü bakıma götürücektim aracımı yarın arayıp bi fiyat alıp yaptırıyım direk sonra daha büyük masraf açmasını istemem malum önümüz kış ilgilendiğiniz için teşekkürler.
 
Evet elimde serviste mi yapılıyor bu işlem
 
Geçmiş olsun çıkmacılara bir sorun elinde olan varsa daha uyguna halledersiniz


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
kaskodan beyanla yaptırabilirsiniz, hasarsılık indirimi varsa önce sigorta şirketi ile görüşün, bazı durumlarda indirimi bozmayabiliyorlar.

kasko ile uğraşmayayım derseniz yeni stop alın derim, pek tamir edilse de tutacak gibi görünmüyor. Tutsa bile illa az da olsa sızdırır o da zamanla far içinde sararma, daha ilerleyen zamanlarda da belki kısa devre yapmasına sebep olabilir.
 
Geri
Üst Alt