Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT 2014 Fiyatları Belli Oldu, Yeni Leon 49.400TL' den Başlıyor

3rTurk

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2013
Mesajlar
28
Yaş
40
ÖTV Oranlarının değişmesi ve gelen zamlar ile birlikte SEAT 2014 fiyatları belli oldu. Yeni Leon' u
49.400' den başlayan fiyatlardan Dizel ve DSG seçeneği ile birlikte ise 61.500 TL'den almak mümkün.

2013' de 1.2TSİ motor ve DSG şanzuman ile sunulan ibiza' da, bundan sonra sadece 1.4 atmosferik motor ve manuel vites seçeneği ile satışa çıkacak gibi duruyor.

Yeni Toledo ise 'sadece' Dizel olarak satışa sunulmuş.

Geçici bir liste mi yoksa 'yaptım, oldu' listesi mi bilemedim ama, şuan ki tablo Seat sahibi olmak isteyenleri pek mutlu edeceğe benzemiyor.
 
doğuş un stoğunda olan araçlar için sanırım..onların derdi vw satmak
 
Haklı olabilirsiniz. Çünkü Golf' e de artık 1.2TSI motor seçeneği koymuşlar. Leon ile Golf aynı fiyat. Devir artık 'Golf devri' desek sanırım yanlış yapmış olmayız.
 
Leonla golf aynı donanımda aynı fiyat ise kesinlikle golf tabiki...
 
Golf midline, Leon ise Style paketi. Ancak Leon benzinli araçlarında Referance artık olmadığı için en ucuz Leon şuan En ucuz Golf ile aynı fiyata satılmakta. Donanımları detaylıca incelemek lazım tabi ama ciddi farklar olacağını düşünmüyorum.

Bu konuya şöyle bakmakta fayda var. 43.000TL lik 2013 Leon ile 75.000TL lik 2013 A3' ü kağıt üzerinde karşılaştırdığınızda her anlamda Leon üstün çıkıyor. Peki fiyatları aynı olsa yine Leon mu alırsınız? :) Bu konuda artık bu durumda. Rahatlıkla detaylara inmeden "Leon ve Golf aynı fiyata" denilebilir.
 
Golf satışları artacaktır bu durumda

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Bunlar 2014 yılı 2013 model 0 araç fiyatları, yani daha yeni araçların satışına başlamamışlar, stok eritip başlatacaklar, ellerinde de reference kalmamıştır ellerinde ondan dolayı listeye eklenmemiştir, Golf için de aynı durum var, yani özel sipariş vereceğim 5 ay bekleyeceğim derseniz fiyatlar daha da artacaktır 2 araç için de ama Golf Midline'ın Leon Styla'da ucuz olması gerçekten komik geldi bana şu anda söylemeden edemeyeceğim
 
Valla burada kime sorsan aynı fiyatta sıralamayı şöyle yapar. A3-golf-leon...tabi hiçbir zaman A3 bu fiyata inmez.
 
a3 sedan 1.4 140 sline cam tavan 113 bin tl idi ötv artışından önce
 
Geri
Üst Alt