Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat 2012 yeni kasa canbus xenon yardım

QBİLAY

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ocak 2013
Mesajlar
6
Yaş
38
Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım istanbulda yaşıyorum 1.2 tsi dsg ibiza sahibiyim.

Aracıma xenon taktırmak istiyorum önceki araçlarımda daha önce xenon kullandım fakat 2010 yılından sonra üretilen araçlarda özellikle wag grubunda canbus koruması olmayan xenon takılmasını uygun görmüyorlar piyasa canbus lı diye satılan ürünlerinde canbus lı olup olmadığı kesin değil canbus olduğu iddaa edilen setlerde fiyatlı canbus olmadan xenon kullanan varmıdır.

Görüşlerinizi ve yardımlarınızı paylaşmanızı rica ederim.
 
sizi önce üyelerimiz kısmından tanımak isteriz....keyifli forumlar
 
Üyelerimiz kısmandan kendimi tanıttım. Görüşlerinizi rica ederim
 
Üyelerimiz kısmandan kendimi tanıttım. Görüşlerinizi rica ederim
öle mi pardon :) vag grubu araclarda xenon pek tavsıye etmiyoruz cunku beyinle alakalı bir durum elektriksel donanımda ve beyinde cok ağır sonuclar cıkabiliyor.tavsiye edemem cunku çok orjınal yan sanayi xenon kitler mevcut piyasada.xenon yuksek akım çeken bir ampul türüdür.olmadık bi zamanda bişi olmaz diyerek birgun yolda kalabilirsiniz ve ağır masraf cıkartabilir beyin.haa bide muaneye giriş cıkış sök tak çabası ve şöforlerin gözüne mayhoş edersiniz :) ben olsam xenon yerine halojen beyaz ampul kullanırdım
 
Peki kullanan arkadaşlar varmıdır. Sorun yaşayan vs


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Öncelikle hoş geldiniz. Merceksiz xenon bence hoş durmuyor beyaz ampul takın desem yağmurlu havalarda verim alamıyorsun. Kendimden biliyorum karanlık bir yolda karşıdan merceksiz gelen birine artık selektör yapmıyorum direk uzunları açıyorum geçene kadar ve kendine sövdürüyor bildiğiniz kör ediyor. Custom mercekli xenon yapanlar var bütçeniz varsa düşünülebilir aslında ama kesme biçme işine yanaşır mısınız bilemem.
 
Geri
Üst Alt