Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT 2011 Cenevre Fuarinda

S

swotr

Guest
SEAT Cenevre fuarında iki modelinin perdelerini kaldırıyor

SEAT, Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ödüllü MPV’si Alhambra’nın dört tekerlekten çekişli versiyonu Alhambra 4x4’ü ve ‘Elektrik Çağı’nın Coupe ve SUV bileşimi olan IBX konsept aracını tanıtıyor. Cazibe merkezi Ibiza ailesi ve diğer modeller de SEAT standında ziyaretçileri bekliyor.

SEAT, bu yıl 81’ncisi düzenlenen Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda satışa çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören ve ülkemize de bu yılın ilk yarısı gelmesi beklenen Alhambra modelinin dört tekerden çekişli versiyonu Alhambra 4x4 ve IBX konsept aracını ilk kez beğeniye sunuyor. Bunların dışında Ibiza ailesi, Alhambra, Altea, Leon ve Exeo modelleri de SEAT standında ziyaretçileri bekliyor.

Alhambra bu kez 4 çekiyor!
Yeni SEAT Alhambra 4x4, boş zaman etkinlikleri ve hobileri için geniş bir mekân sunarak aile yaşamının beklentilerini karşılamanın yanında, çok yol kat eden iş amaçlı kullanıcıların taleplerini de yerine getiriyor. Bunu dört çekişli motoruyla sportif bir sürüşle yaparken, 2,0 TDI motoruyla da daha az yakıt harcıyor. 140 HP’lik motor ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle Avrupa’da yaz aylarında satış sunulacak Alhambra 4X4, saatte 190 km. hıza çıkabiliyor. 4.85 metre uzunluğu ve 1.9 metre genişliği sayesinde geniş bir mekân sağlayan 5 ya da 6 koltuklu Yeni Alhambra 4X4, üçüncü sırada iki yetişkin için dahi rahat bir alan sunuyor .

Elektrik Çağı’nın mükemmel Cross-over’ı: IBX Concept
4.26 metre uzunluğu, 1.8 metre genişliği ve 1.65 metre yüksekliği IBX’i hiç kuşkusuz SUV segmentine sokarken, iki kapısı, uzun tavanı ve sportif C sütunu IBX’e klasik bir Sports Coupe havası katıyor. LEAD farları, hava kanalları ve entegre sis lambaları da IBX’e spor görünüm kazandırıyor. Geniş iç hacmi tüm gereksinimleri karşılarken, aracın kompakt tasarımı da şehir içinde park alanlarına ve otoparklara kolayca sığmasını sağlıyor. IBX’in 1.62 metrelik yüksekliği de sıkışık şehir trafiğinde, daha iyi bir görüş açısı ve güvenliği sağlıyor. Sadece elektrik motoruyla, şehir içinde günlük yolculukları karşılayabilecek bir menzil olan 45 kilometre yol alabiliyor. IBX, elektrikli motoruyla atmosfere hiç karbon salmıyor. Şehir dışında da özgürlüğü, içten yanmalı motoru sağlıyor. Henüz kesinleşmese de IBX’in, SEAT’ın hali hazırda modellerinde kullandığı TSI ya da TDI motorları kullanması planlanıyor.

http://www.autoclub.com.tr/flashhaberdetay/2160-Cenevre_Fuari__Seat.aspx

Bu da IBX Concept leaked image
http://www.allcardetails.com/news/ibx-seat-concept-suv-seat-future-6770.html
2011-Seat-IBX-Concept_39.jpg
 
yeni kasaların çizgileri hakkında ufak ufak fikirler veriyor ...
 
Leon un yeni modelini çok merak ediyorum bakalım nasıl bişey olacak bunu öğrenmek için daha zaman var:)
 
garip farlar olacagı kesın yenı modellerde
 
Geri
Üst Alt