Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat 2006 stylance Baskı Balata değiştirdim.

yasaryasar0505

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
12
Yaş
40
Aracım 110 bin de . debriyaj çook sertleşmişti. bugün değiştirdim bilgi olsun diye paylaşıyorum.
baskı balata set 330
işçilik 150
toplam 480 gitti yani .
 
balata kullanıma bağlı olarak eskir.yani bazı insanlar görüyorum şahit oluyorum ayağı debrajdan eksik olmuyor alışkanlık edinmiş.buna düşük devirlerde kullanım da etki etmekte.zamanı dolduğu zaman bağırıyor balata benı değiştir diye :) araban var derdin var.orjinal mı taktınız ??? ben cesaret edemiyorum yan sanayi parçalara çünkü korkuyorum gene bişi olacak diye.bi seferinde amortösr rulmanı aldım gacır gacır ses geliyordu sıradan bi yerden aldım taktım cok gecmeden gene aynı yerden ses.orjınalı takınca direksiyon rahatladı...bende size tavsıye aynı motor arac kullanıyoruz ıkımızde orjınal mazot filtresi kullanmanızı tavsiye ederim.ii filtrelenmemiş mazot enjoktorlere zarar veriyor.3.enjoktor işiyor bakalım götürcem servise tamir yoluna gidilecek pahalı velet...
 
Biraz fiyat yüksek geldi orjinal parca aldınız sanırımm güle güle kullanın


Benim gözlerim aslında kahverengi güneşe bakınca ela sana bakınca fena oluyor
 
Baskı balatanın bittiği nasıl anlaşılır?

Ufak patinajlarda çok koku gelmesi bittiğinin belirtisi olabilir mi?
 
Baskı balatanın bittiği nasıl anlaşılır?

Ufak patinajlarda çok koku gelmesi bittiğinin belirtisi olabilir mi?
araç ışıklarda ilk kalkışda titreyerek kalkması-önceden ortadan kavrayan sonra pedalın kavraması değişmesi-zaten balta deyince kullanıma bağlı değişmesi gereken bi dönemi var.30 bin 50 bin arası kullanıma bağlı olaraktan..koku gelmesi lastiklerin patınajdan sonra havalandırma kanalından içeri girmesidir :) zeytın yağı fabrıkanın yanından gecerken de yağ kokmaz mı :)
 
Geri
Üst Alt