Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat İbiza 1.2 DSG Sport Tourer

nickneyime

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
12
Yaş
44
Merhabalar, İnşallah 2015 yılı içerisinde Seat İbiza 1.2 DSG Sport Tourer araç almayı planlıyorum. Aracın şu an sıfırı 47.700 ama daha 2015 modeller gelmedi. gelince belki fiyat artacak Bir galeride 2014 model sıfır araç buldum. 44 Bin TL. sizce bu şekil bir alışveriş mantıklı olur mu? sadece model yılı bir yıl düşük olacak ama trafiğe yine 2015 te çıkacak bir de bayiden değilde galeriden 0 km araç alınmış olacak. üzerindeki farkı ödeyip yetkili satıcıdan 2015 model almak mı mantıklı olur sizce? hyundai getz marka bir aracım var otomatik satışta şu anda, onu sattıktan sonra daha hızlı karar almam gerekecek. Fikirleriniz nedir arkadaşlar?
 
Şu anda denizli bayii ile görüştüm. şubat ayı içerisinde aracın geleceğini üzerinde fabrika çıkışı park sensörü olduğunu +700 TL ücret ödemem gerektiğini söylediler! bana 700 tl fazla geldi. başka şehirlere de bakıyorum şu anda. park sensörü birçok markada hediye bile edilir. seatta da böyledir değil mi :))
 
Benim fikrimi sorarsan üstüne bir kaç daya koyup bayiden almaktir. Galeriden hic almadim garanti oluyor mu ve yıl olarak da 2015 olucak daha iyi olur. Acelesi yok bence sonradan pişman olmazsin hem.
 
Yok bende bayiden yeni aldım 0 araç Seat 1.2 ibiza fr onlar extraya giriyor malasef. Öyle bir güzellik yapmıyorlar:(
 
Yok bende bayiden yeni aldım 0 araç Seat 1.2 ibiza fr onlar extraya giriyor malasef. Öyle bir güzellik yapmıyorlar:(
hayırlı olsun. 700 tl'lik park sensörü görüntülü mü diye sormadım ama düz park sensörüdür galiba. şubat ayı olsun daha net olacak galiba bu durumlar.
 
hocam ben olsam bayiye gelmesini beklerim park sensörünü selamn aleyküm diyene hediye ediyorlar zaten 700 tl çok fazla
 
yani park sensörü 700 çok mu değil mi tartışılır tabii ama fabrikasyon park sensörü ile servisin taktığı sensörün hiç bir şekilde, ama hiç biiiiir şekilde birbiriyle alakası yoktur :) yani şöyle diyeyim, sonradan takılma olanlar park etmeye destek olur ama ben güvenmem aynaya bakarım, iner bakarım falan, fabrikasyonlar tamam artık yaklaşma dediğinde dururum, inip baktığımda gerçekten arkadaki objenin dibine girdiğimi görürüm

sonradan takılanlar kafasına göre çalışır, fabrikasyonlar çok kaliteli ve düzgün çalışırlar, araca entegredirler, arıza yapmazlar bilginize :) yani evet 700 tl az değil ama sonradan orjinalini taktırmak isterseniz 900 tl + işçilik (200 tl civarı) bilginize :)
 
Bence bayiye gerek yok. Biraz daha dusururseniz galeriden alin gitsin.
 
Bu arabayı alırken bir tek çekincem var aslında. Daha önce 97 model çok sorunlu bir polo klasik kullanmıştım. O kadar çok sorun yaşadım ki arabada, sanayide bilmediğim konularda ustalar çok hırpalamasın diye, kelebek boğazını, bunun temizliğini, bilgisayarda entegrasyonunu, şarj dinamosundaki kömürleri, yersiz yanan airbag ışığının söndürülmesini, egsoztaki katalizörü, fren merkezini, çeşitli müşürleri, inip kalkmayan cam motorunu daha sayamadığım envayi çeşit arızayı öğrenmiştim :)... arabamla ayda en az 2-3 kez gidiyordum sanayiye. vw ve seat aynı aileden olunca bazen acaba diyorum :) onun için zaten sıfır almak mantıklı geliyor. sorun yaşadığım polo yaşlı ve çok hor kullanılmıştı. Allah sorun yaşatmasın sıkıntı olsa garanti kapsamında olcak inşallah.
 
hocam polo bizde de (classic) vardı sizinki biraz şansızlık olmuş galiba, bizim hiç sorunumuz olmamıştı araç ile

içiniz rahat olsun, sıfır araçta bir şey olursa da garantisi olacak sonuçta :)
 
Geri
Üst Alt