Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seçim Hilesinin Açık Kanıtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen gunlerde bı depodan ıcınde yuzde 70 ı hayır olan bı sandık bulmuşlardı.Bunlar artık normal gelıyor herkesın gozu alıştı bu tıp olaylara.
 
istemeye istemeye sandığa gidip hayır dedim. seçim falan artık bana hiç inandırıcı gelmiyor... hani bu hükümet giderse de yerine gelecek olan farklı bir mantığa bürünecek yeniden o 1920 - 1940lardaki heyecanı bulabilecek mi ona hiç ümidim kalmadı.

Yine de bu memleket için yapabilecek bişeyim varsa son zerreme kadar varım. Milletçek tek bir beden olarak hareket edeceğmizi inşallah ömrüm bitmeden görebileceğim.
 
Asıl seçimlerdede böle durumlar ortaya çıktı malesef. Üzülmekten öte bir şeyler yapmak gerektiğinin inancındayım
 
Benim içimden gelerek sandığa gitmedim ama mecbur olarak vatandaşlık görevimi ( tabi kaçınsı sınıf vatandaşım oda ayrı ) artk üvey evlatız gittim bastım hayıra.............
 
edit:
burası siyaset forumu değildir..tatsızlık çıkmaması adına yorumunuzu sildim.
 
yukarda konuşulanlar siyaset değil heralde? sadece benim yorumum silindiğine göre????????
 
tamamdır harun kilitlerim gerçekten burada bunları konuşmayalım...anlayışınız için şimdiden.tşkr.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt