Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SD 625 elektrik arızası ve kaza :(

serkan08

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2009
Mesajlar
158
Yaş
42
selam arkadaslar..

yaklasık 6 gün önce arkadasımı havaalanına bıraktım.Otoparka dönüp arabama bındım farlarımı açtım ekranda lamba arıza ışığı yandı.Arabadan ındım hangisinin yanmadığını kontrol etmek istedim,sol farım hariç diğer hiçbir uzun,kısa,sis,park,arka park,fren,sinyal ve geri vites lambasının yanmadığını gördüm.Aracı hemen tamircime götürdüm.Yıllardır ona giderim ve çok iyi bir ustadır.araç bir gün orda kaldı ve arızayı çözemediler.Servise götürüp makınaya bağlattılar.makına bse beynı arızalı demiş (ismini yanlış yazmıs olabılırım ama direksiyon altında elektronik bir kutu ) 1.100 tl para istediler bende orda servise gelen bir leonda denemelerini gerçekten arızalıysa değimelerini söyledim.Benım aracın arızalı dedıklerı parçayı başka bir leona taktılar taktıkları araçta tüm fonksıyonlar çalıştı.Böylece arızanın ordan kaynaklanmadıgını herkes anlamıs oldu.neyse fazla uzatmayayım araç ordan sonra 3 ustaya daha gıttı ve problemın nerden kaynaklandıgını kımse cozemedi.En son avcılarda seat servısten ayrılma iyi bir elektrikçi oldugunu söylediler. Benım ustam arabayı orayada götüreyim mi dedi bende götür dedim.Tüm bu elektirikçileri benım ustam buldu ben hiçbirini tanımam..arac 5 gunlük usta denemelerınden sonra avcılara saba 9 da gitti.ordakı usta gece 23:30 a kadar ugraşmış ve aracın problemli yerini tespit etmiş .Sigorta kutusundan sonra farlara giden karttta yanık varmış sigorta kutusunun altında olduğu için kimse görememiş ( bana göre hiçbiri iyi usta değilmiş )..neyse araç sabah avcılardan sefakoye gelecek usatam aracı almaya gıtmiş.Aracı almış ve benı aradı serkan ben dükkana geçiyorum araç hazır alabılırsın dedı,bende abı bugun cok ısım var aksam ugrar alırım dedım ve telefonu kapattım..10 dk sonra ustam tekrar aradı ve e5 te sefakoy çıkışına yakın bır yerde kaza yaptıgını soyledı 15 dk sonra kaza yerıne gıttım çok sükür ne kendınde nede savrulup pert ettigi fluance araçta can kaybı ve yaralanma yoktu..şimdi aracım alturda önü dagılmış hava yastıkları patlamış karteri delinmiş şase yamulmuş klima komprasörüne kadar parçalanmış halde exper beklıyor..

arabamdan bu şekilde ayrılmak beni çok üzdü...araç büyük ihtimalle perte çıkacak ve daha sonrasında bunu hasarlı olarak bırı alıp tekrar trafiğe sokacak benim aracımı tanıyanlar tongaya düşmesinler..
leon sevdamdan 1-2 yıllıgına vazgeçiyorum aracı o halde görünce cok sogudum..allahtan aksesuarları bıle sigortalatmıştım..

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
 
Abicim çok geçmiş olsun cana gelmemesi çok sevindirici ama o araç sendeyken bırak vuruğu çiziği bile yoktu diye biliyorum.. Hakikaten durumda çok üzücü, ne olmuş nasıl olmuş bilmiyoeum ama sanırım usta LEON'a iyi abanmış.. 1.6 Ları savunan bir sen birde ben
vardık artık ben tek kaldım sanırım.. Hayırlısı ne ise o olsun üzüldüm gerçekten..
 
ımzandakı aracsa gercekten sımdıye kadar gordugum en sade en guzel leonlardan bırı dedıgın kadar varmıs gecmıs olsun
 
sagol kardeşim valla gözüm gibi baktım ama maalesef yetmiyormuş..usta nasıl savrulmuş bende anlamadım ama olan olmuş..1.6 motoru bırakmış değilim yıne bu grubun bir aracını alıcam tabi önce aracın perte cıkması lazım şimdilik ustam bir araç kiraladı pazartesiden itibaren onu kullanıcam leonun akıbeti belli olana kadar..
 
ımzandakı aracsa gercekten sımdıye kadar gordugum en sade en guzel leonlardan bırı dedıgın kadar varmıs gecmıs olsun
evet o araç kardeşim çok emek harcadım cok güzel ince detayları vardı.. saglık olsun can sagolsun diyelim
 
Serkan vardır bundada bir hayır büyük gecmis olsun...
 
geçmiş olsun.cana gelmemesi sevindirici.Allah daha iyilerini nasip eder inş.
 
bırak harcadığın parayı verdiğin emeklerin bir başkası tarafından boş yere harcanması insanı üzer beni çileden çıkartır.dilerim çok daha iyilerine binmek nasip olur serkanım.

gece geç saatlere kadar çalışıp arızayı bulan kardeşimide candan kutlarım
 
Geri
Üst Alt