Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW'nin Bünyeye Zararları..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
kendimde hissettiğim SCW'ye olan "bağımlılık" duygumu bi kaç hafta önce Volkan ve Can'la paylaşmıştım onlar da aynı dertten muzdariplermiş..
gece ya da sabah ilk uyandığımda yüzümü yıkamadan SCW'nin başına geçiyo olmam, dışarda ya da herhangi bi ortam elime geçen ilk PC'de illaki bi foruma bakayım demem, günümün bi kısmını yazılan çizilenlere ayırıyo olmam vs. hakkaten ilginç valla..

özellikle bi özelliği daha var ki forumda dolanırken ya da CS'deyken diğer bi bağımlılığı körüklediği de görülmüştür..aşağıda örnek bi foto mevcuttur..
sanırsam sadece 3 günlük "sadece" PC başında SCW'de geçirilen zamana ait bi fotodur..

img2416kr.jpg


not: PC'imin olduğu oda evde sadece internet kafe gibi kullandığım bi odadır aynı ortamda uyumamaktayım.. :)

bi not daha fotodaki küllük 13cm çapındadır.. :)
 
sen fazla yaşamassın :D Söz cenaze masraflarını SCW yönetimi karşılayacak :D
 
yiğit im sen sewdiğimiz bi arkadaşımızsın seni çabuk kaybetmek istemiyoruz..anladın sen :D
 
çabuk banlayın şu çocuğu
 
kardeşim bari küllüğü boşaltaydın. izmaritler yandıkça burnuna kötü kokusu gelmiyomu
 
3 gün önce aklıma geldi her gün bayaa bi kül döküyorum biraz biriktip fotosunu çeker koyarım diye..her şey planlanmıştı yani..küllük birazdan yıkanacak tarafımdan.. :)
 
Fenasın sen zaten onu biliyoruz.... =) Şaka bir yana banada acayip bağımlılık yaptı SCW her an bakıyorum bütün konulara bakmama rağmen dışarıdayken telefondan giriyorum kendimi eksik hissediyorum siteye bakmassam.İyiki varsın SCW iyiki varsınız DEĞERLİ SCW ÜYELERİ... =)
 
ya sabahin saat 8'i .. 5dakika önce yine hortladim uykum kaçti...ve naptim..pc nin açma tuşuna basip ilk girdiğim site yine bu oldu...fena bir bağimlilik var.
 
allahtan ben sigara kullanmıyorum. yoksa okadar kullükteki sigarayı icende ne ciğer kalır ne boğaz. :)
 
Geri
Üst Alt