Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW'nin Çakması BCW :)

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
@kfy @Lejyoner den izin alınmıştır konu için

Bisikletlere olan ilgim sevgimden dolayı kendi Web sitemi oluşturmak istedim. İsim Seçerken hiç zorlanmadım BianchiClubWorld yaptım Kısaltmasıda BCW bu forum ile birebir ayni bazı yönleri farklı . Web Sitemi açmak için Servere ihtiyacım vardı olmadığı ücretsiz bir forum açtım SMF forumu .. (Böyle bir forumu açtığım için buradan kopucağımı ayrılacağımı satıp gideceğimi asla düşünmeyin ben çok seviyorum sizleri ayrılmam zordur bilesiniz.. :) )


Benim gibi bisiklet seven varsa buyursun gelsin forumuma özellikle Bianchi marka bisiklet kullananlar.

http://bianchiclubworld.bedavahost.biz/index.php

Tıklayın üstteki linke . :)
 
Şunuda ekliyeyim forum şu sıralar hata vermeye başladı açmayabilir bir süre.
 
Hasanim bendede var bitane bianchi bende uye olurum ama bulusmalara bisikletlemi gelicez:)? Solede 1 hafta onceden cikalim yola:)
 
Hasanim bendede var bitane bianchi bende uye olurum ama bulusmalara bisikletlemi gelicez:)? Solede 1 hafta onceden cikalim yola:)
puhahapuhahapuhahapuhaha yok yok onu düşündüm onunda kuralları var . ama bana fark etmez ben şuan kağıthaneden kapalıçarşıya kadar giderim . şişliyede giderim sıkıntı yok. :)
 
ilahi Hasan.. Ama doğru yoldasın bu gidişle senden süper tuningci yada forum erbabı olur :)
 
Hayırlı olsun Hasan'ım...halen aklıma feshanede yanımızdan vurup geçip sıralanmış leonların tamamına koştuğun halin gözümün önünde:))) sende çoook cevher var yalnızca doğru kanalize edilmen lazım:)
 
Geri
Üst Alt