Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw yonetiminin tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERK_RS

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2009
Mesajlar
2,831
Sevgili uyeler ve yonetimde bulunan arkadaslar;

forumu aktif takip eden bir uye olarak bazi yanlis gordugum seylerden bahsetmek istiyorum.

son bir-iki ay icerisinde forumumuzda bir cok konu uzerinde fikir ayriliklari ve tartismalar yasandi. bu gune kadar bu tartismalara hic katilmadim, sadece okudum ve kendimce degerlendirdim ama artik bazi seyleri dile getirmek istiyorum. cunku yonetimin bir dizi yanlis karar verdigini ve bazi yoneticilerin adil davranmadigini dusunuyorum.

diger bir cok arkadas gibi forumun amacindan ciktigini son zamanlarda bir cok forumumuzla alakasiz konu acildigi konusunda bende hem fikirim.
her aksam mutlaka forumu incelerim; hangi konu acilmis, ne yorum yapilmis diye. neredeyse okumadigim gormedigim konu yok ancak son bir aydir artik hic bir konuya yorum yapasim, okuyasim gelmiyor. bununla beraber yeni bir konu acasim da gelmiyor. cunku dedigim gibi forum amaci sasirmis. sanki bir "seat" forumu degil de guncel hayat forumu gibi oluyor artik. bunun bu sekilde olmasinin sebebi de az cok yonetimdir. cunku bazi konular da yasanan tartismalar uzerine verilen yanlis kararlar gercekten araba hakkida konusan ve bilgisi olan insanlari forumdan uzaklastirmaktadir. ayrica yeni uyelerin de forumumuzu yanlis tanimasini ve acilan yeni konularin daginikliga ve karisikliga yol acmasina sebebiyet vermektedir.

gecmis olaylar ile ilgili verebilecegim ornekler de var ancak tekrar bu konularin acilmasini istemiyorum. en onemlisi kimseyle tartismak istemiyorum.
lutfen bu actigim konuyu da kimse yanlis anlamasin; kimsenin de avukatligini yapmiyorum.. sadece artik bir uye olarak yanlis gordukleriimi belirtmek istedim.

bu konuda yonetimin biraz daha dikkatli olmasini, kisisel karar verilmemesini ve forumumuza yakisan sekilde konularin ve yorumlarin yapilmasini rica ediyorum.
 
Goruslerini paylastigin icin tesekkurler :)
 
dediklerine kesinlikle katılıyorum ama belirtmek istediğim birşey daha var ...karşımızdakileri eleştirirken biraz da aynaya bakmalıyız ..bazı üyelerin forum içerisindeki üslupları hiç hoş değil...
herhangi bir konuda verilen cevaplara veya sorulan sorularda biraz daha dikkatli konuşmamızda yarar var diye düşünüyorum..sonuçta burası sadece forum deil,çok güzel dostlukların olduğu,mutlulukların ve acıların paylaşıldığı bir ortam...
 
lütfen çok sıkı kurallarınzı var ve çok yan tutuyorsunuz sayın yönetim olmuyor böyle.. çok sert kurallarınız :(
 
arkadaşlar eğer ortada bir sorun varsa hepsi benim suçumdur...hayvanlar alemi konusunuda ben açtım.diğer beğenilmeyen konularada ben izin verdim..
Şimdi başka konular içersinde içimden konu açmak gelmiyor vb.yazılar yazılmış..hata yaptım, sizler hata ile üzerine gidiyorsunuz bunun cezasınıda sadece SCW çekiyor değermi?
 
Yönetimin hiç bir suçu yoktur arkadaşlar , kontrol panelinizde bazı konuların önemsizliğini veya görmek istemediğinzi konuları görmemeniz gibi ayarlar bulunmakta. Bu kullanıcıların isteğine bırakılmış bir durumdur.

Bunuda unutmayalım..
 
amaç konu okumak veya okumamak olsa haklısın gökhan
 
Amaç o değilse abi art niyet ararım bu işte onuda yapacak insan yoktur aramızda heralde
 
Konuya tamamen katılıyorum, forumdan hiç çıkmayan ben belki 2 haftadır foruma girmiyorum, içimden gelmiyor.. sebebide bu konunun belirttiği durumdur herhalde. Aman çok önemli diyenler olacaktır elbet: ) Sadece ben olduğumu düşünsem bunu yazmazdım zaten..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt