Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW TÜRKİYE 22 - 23 - 24 HAZİRAN İZMİR GEZİSİ detay ve isim listesi

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Arkadaşlar bir süre önce konusunu açıp gezi içeriğini yazdığımız SCW TÜRKİYE organizasyonu tarihi ve detayları netleşmiş olup gelecek kişi sayısınıda bu günden itibaren 15 gün içinde belirlemek gerekmektedir.
Bu nedenle gelecek arkadaşların form adı + isim ile gelecek eş veya dostlarını da belirterek bu konu altına yazmaları rica olunur.
Yol Güzergahı ve Gezi programı aşağıdaki gibi gerçekleşecektir.



22 Haziran Cuma : İstanbul hareket opet Mehmetçik vakfı saat: 20:00 ( Muhtemel saat 21:00 Eskihisar Topçular ido arabalı vapur geçişi YALOVA )
23 Haziran C.tesi : Farklı illerden gelecek arkadaşlarla buluşma noktamız olan Balıkesir Susurluk ULUSOY dinlenme tesisleri Varış 03:00
ULUSOY Haraket 04:00 İzmir SELÇUK Varış 08:00 ve Otel kayıt yerleşim. saat 08:00 ile 10:00 yorgunluk kahvesi serbest zaman
Arkadaşlar oteli aşağıdaki link e tıklayarak görebilirsiniz burada yapacağımız bir gecelik konaklama kahvaltı + akşam yemeği bedeli tek oda iki kişi 160 tl dir. Fiyat iki kişi fiyatıdır.
Bunun dışındaki altivitelerde ödeme yapacağımız yerler müze eylence vs. gibi yerlerdir herkesin kafasında bildiği miktarlardır.

Hotel Kalehan - Ephesus Kusadasi Turkey


10:30 Avrupanın en büyük aquaparkı olan kuşadası Aqua Fantasy de geçirilecek bol eğlenceli muhteşem 5 saat :eek:
aguapark.jpg

15:30 Yedi uyuyanlar buradaki tarihi ve yüzyıllar önce yaşanmış ilginç olay yanı sıra girişindeki mükemmel gözlemeci herkesin yemesini tavsiye ederim:eek:key: yedi 77.jpggözlemeciler.jpg

17:00 otele dönüş ve yatış :cool: 20:30 Otelde Tüm SCW Akşam Yemeği ( yemek sonrası isteğe bağlı olarak ortak bir fikir ile kuşadası gezisi yapabiliriz )

24 Haziraz Pazar : 08:30 Kahvaltı ve Tarihi Efes Antik Kent turu ve gene mükemmel biryer olan şirince köyü burada enfes meyveli şaraplardan tadabilir alışveriş yapabiliriz. Buradan sonra zamanımız olursa görmenizi istediğim yüzme imkanı olan inanılmaz bir kaynak suyu var eminim sıcaktan bunalan arkadaşların o suya girmek için can atacaklardır.
Pazar günki gezimizde zaman durumuna göre saat 16:00 civarı SELÇUK Hareket ve dönüş.

İlk açtığım konuda da belirttiğm gibi türkiyenin nadir yerlerinde bulunan paraşüt le serbest düşüş tandem atlayış yapmak isteyen arkadaşlarım olursa ki daha önce yaptım tavsiye ederim :eek: sayıya gör bunuda yapabiliriz detaylı bilgi edinmeniz açısından link Skydive Efes buradan fiyat bilgisine ve detaylara ulaşabilir konu altına gelecek kişi sayısı hariç denemek isteyen arkadaşlarımın bunuda belirtmesini ricaederim.

Not: Arkadaşlar kafanıza takılan eksik gördüğünüz şeyler olursa düşünmeden sormanızı ve fikirlerinizi söylemenizi dilerim.
Umarım güzel bir Hafta sonu geçirir tanımadiğimiz arkadaşlarla tanışma fırsatı ediniriz.
Şimdiden Herkese Bol Eylenceler dilerim.
İrtibat Nacizane SCW Üyesi Barış ÇAYLI 555 978 28 23
 

Ekli dosyalar

  • aguapark.jpg
    aguapark.jpg
    52.3 KB · Görüntüleme: 24
  • yedi.jpg
    yedi.jpg
    24.3 KB · Görüntüleme: 15
  • yedi 77.jpg
    yedi 77.jpg
    20.9 KB · Görüntüleme: 22
  • yedi-uyuyanlar.jpg
    yedi-uyuyanlar.jpg
    11.2 KB · Görüntüleme: 12
  • gözlemeciler.jpg
    gözlemeciler.jpg
    43.5 KB · Görüntüleme: 18
abiciğim çok güzel bir organizasyona benziyor gelmeyi çok arzu ediyorum araçsız gelinebiliyormu???
 
teşekkür ederim abi ilgin yeterli inşallah ben de o güne kadar allahın bir kulunu bulup aracımla gelirim oda olmadı izmirde okuyan kız kardeşimi alırım yanıma kesin gelicem...
 
feridun araba veya yanında illa biri olması gerekmez babacım sen gel yeter bize
 
Geri
Üst Alt