Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Sweatişört Fotoğrafları

CanCan11

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
16 Ocak 2010
Mesajlar
1,404
Yaş
35
ÖN

65229820.jpg



ARKA

arka1.jpg




Sweatişört bu arkadaşlar. Tish-o yaptırdım. tek yaptırdığınız zaman fiyat elli tl yanı bana mal oluş fiyatı bu. www.tish-o.com adresinden volkan diye bir arkadaşla irtibata geçtim. Toplu alımlarda fiyatların baya bir düşeceğini iletti. Benim aklıma gelen tasarım fikri bu oldu. Yönetiminden de ona alırsa devamını getirebiliriz. Yada başka arkadaşların yaptırabileceği bir yer varsa oralarla da konuşulabilir.
 
emeğine sağlık can gayet güzel olmuş :eek:key: sağdaki nick olayıda gayet iyi:eek:key: olacaksa bir talep yaptırılır neden olmasın:)
 
Abi benim elimden gelen bu oldu :) en azından elimizde bir örnek olmuş oldu :) bakalım kararı yönetim vericek abi:)
 
proje güzelde bence t-şhirt daha düzel olurdu maliyette düşer sanırım 50 tl baya çok gibi adam düşse düşse 40 düşer en son
 
40 tan aşağı düşüceğini sanıyorum Emre Tişört güzel ama yaz için sonuçta her cuma buluşuğ üşüyen bir scw topluluğu var:) tişörtleri kışın kullanamayız ama sweatler kış bahar ve esen yaz akşamlarında kullanılabilir diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim
 
bız bunları gecen sene yaptık ama olmuyo ıste bazı kararsızlıklardan dolayı.
 
tşekkürler emeğine sağlık sade ve temiz olmuş..tabi tish-o yaptırdığında onlar özel kesim dikim yapmıyorlar..
 
konuşulduğunda yaparzı dediler varol abi :)
 
Geri
Üst Alt