Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Paspas var mi.?

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Abilerim, 1 2 hafta once arabami yikamaya vermistim saolsunlar benim paspaslari afedersiniz HAYVAN gibi cekmisler yirtilmis kaucuk paspas bunlar . Aracimin surucu bolumundeki paspas surerken ayagin surtmesiyle erimisti simdi bide yirtildi tam oldu paspaslarimi degistirmeyi dusnyrm dusundum SCW nin paspaslari varsa alacagiim.
 
SCW paspası yok ama leon sport yazan halı paspaslar veya normal havuzlu paspaslar var sahibindednde satılıyor oradan bakabilirsin,,,
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: RD38
SahibindenCom'da Ztech ve "R yazılı spor paspas" adı altında satılan halı paspasları tavsiye etmem. Ben aldım, pişman oldum. Sabitleme yuvaları yok, özellikle sürücü tarafındaki kolayca kayıyor ve kalitesiz. Sonra mecbur paraya kıyıp, orjinal Seat Sport Velpic halı paspas getirdim yurtdışından. Kalite kokuyor.
 
Scw paspası olsada fena olmazdı hani :)
 
Scw paspası olsada fena olmazdı hani :)

Neden Olması ki Nasıl Olsa Bu Seat Yazısını Basıyor.. Onun Yerine SCW amblemi koysun Eminim Siteden Vardır bu konuyla ilgili bi baglantısı bi tanıdıgı olan arkadaş..:eek:key:
 
İsim vermiyorum,bir forumda gordum forumun logosunun basilmis oldugu paspaslar vardi kaucuktan.
 
Spor hali paspaslar buldum abilerim oturturma yuvaciklari fotosunda vardi adama sordum cevaplamadi daha 55 tl fiyati kalitesi nasildir acep. ? 55 tl ye spor paspas
 
hesaplı olursa ben de kauçuk paspas alacam, en kullanışlısı kauçuk bence...
 
Geri
Üst Alt