Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW nin Bana Katmış Olduğu Değer

ardaoztekin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
14 Tem 2015
Mesajlar
300
Öncelikle herkese merhaba,

Beni bilenler biliyor bilmeyenler için de tekrardan herkes ile tanışmış olmaktan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum...

Kısa olmayacak yazdıklarım belki okurken sıkılabilirsiniz ama okuyun derim... Aranızda Özet geç diyen de olacaktır eminim :)

Her neyse..

Golf 7 ile çıkmış olduğum bu yola daha sonra Seat Leon ile devam ettim ve Golf7 almaktan vaz geçtim.. Öncelerin ibiza hastasıydım ibiza fr veya bocanegro istiyordum ne yazık ki olmadı ama güzel bir araç olan Leon Fr Mk3 kasasını aldım.. Sıfır almadım ama 2. El olmasına nazanar temizinden buldum... Ankaraya gittim arabamı aldım getirdim.. Daha sonra aracım için neler yapabilirim diye internette gezinirken bir kaç forum sitesi denk geldi.. ***, *** ve SCW gibi platformlara rastladım.. içerik paylaşımı olsun bilgi alış verişi olsun herşey bakımından SCW bana daha samimi bir ortam oldu... Daha sonralarında Foruma üye oldum ve tanıştım kaynaştım.. En güzeli de @pilli kardeşim ile tanışmak oldu.. Daha sonraları ise @dadaş34 başkana fotoğraf yollamaya başladım adamın resmen sapığı gibi takılır oldum :) şaka bir yana burada bir çok insan ile tanıştım.. Sticker için @memet_one abiz ile irtibata geçtim daha sonralar da ise yedek parça işleri için aracın bilgileri için her şey için @kirlisakal abimiz ile tanıştım...

Bunların hepsi için sizlere teşekkür ederim.. Beni Ankara toplantısına davet eden @fimus ve @pilli kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim..

Şimdi Scw Stickeri ile dün gece yaşamış olduğum bir konuyu sizlere anlatmak istiyorum...

Çorumun Sungurlu ilçesinde yaşıyorum ve burada Ocaklı Dinlenme Tesislerinde arkadaşlarımla çay içmeye gidiyoruz her akşam dün akşam ise gittiğimizde bir tane İbiza denk geldi 06BB plakalı bu araçta sticker olmadığını gördüm.. Yanına çektim aracımı ve bunların gelmesini bekledim.. Daha sonra bunlar geldiler ve ben de gidip tanıştım.. SCW yi bilip bilmediğini sordum daha sonra da scw yi anlattım ve ona bu toplulukta bu aile de olup olmayacağını sordum o da seve seve olurum kardeşim dedi.. Aracım da bulunan küçük scw logosundan bir tane verdim ve yapıştırdık.. Çocuk Futbolcu çıktı Adı da mustafa ünver... Daha sonra tanıştık güzel sohbet ettim ve ona instagram sayfamızı takip etmesini sağladım ayrıca scw ankara yı da.. Dün fotoğrafını çektik ve @dadaş34 başkan paylaştı ona da teşekkür ederim..

Başka bir konu ise Çoruma açılan yeni Seat ShowRooom ile gide gele gide gele arkadaş oldum ve bu SCW yi onlara anlattım fikirlerini aldım ve SCW için Sizin için bir çalışma yapmak istediğimi ve Ankaradan Sungurludan Seata Scw ye gönül verenleri mayıs ayı gibi Seat showroomuna getireceğimi ve bizi orada güzel bir şekilde kokteyl partisi gibi küçük bir etkinlik yapacaklarının ayrıca basın olarak Scw yi bir kez daha bu bölge de karadeniz bölgesinde tanıtmak için yardımlarını esirgemiyeceklerinin sözünü verdiler... Şu anda Sungurlu da SCW üyesi toplamda 4 araç var ve 4 araç daha da geliyor... @memet_one abimizden 5 adet büyük olmak üzere sticker isteğim olacak :)
Bunların dışında SCW Ankaranın bana destek olacağının sözünü veren @fimus ve @pilli kardeşlerime de güvenim sonsuz...

Kısacası Seatın Bana Kattığı değer konfor ve görselliğin yanı sıra SCW ailesine de sahip olduğumu göstermesi olmuştur..

Tüm Herkese ;

Başta @PATRON olmak üzere tanıdığım tanımadığım herkese beni bu aileye kabul ettikleri için sonsuz teşekkürler ederim...

Sürcü Lisan Ettiysek Affola...
 
şimde ne yazsam bilemedim ki :D dediklerinin hepsine katılmakla beraber scw ailesi sayesinde bir cok ilde gidecek kapımız oldu... seninle tanışmam bizi ağırlaman helede yanımda arkadaslarım olmasına ragmen bizlerle ilgilenmen bizi onure etmişti.. sende biliosunki ne ben senın ıcın mehmetım artık nede sen benım ıcın ardasın bızı tanıstırıp kanka dost kardes yapan bu aileye bende teşekkür ediyorum... iyiki seni tanımışım iyiki scwye katılmısım Varol Scw
 
Geri
Üst Alt