Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Logo tasarımı..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Arkadaşlar SCW için logo tasarımı yapacak gönüllü arkadaşlara ihtiyacımız var,SCW harfleri üzerinden özgün,siyasi,din-ırk ayrımı temaları olmayan otomobil forumu olduğumuzu ilk bakışta anlatan güzel bir logoya ihtiyacımız var,logo tasarımı yapacak arkadaşlarımız tasarımlarını bu sayfadan gönderirlerse çok iyi olur,şimdiden teşekkürler..
 
Gökhancığım mevcut logomuz da güzeldi. Bir sıkıntı mı var yoksa ileriye dönük başka bir fikir mi var? En azından bunu öğrenebilirsem belki ben de boş zamanlarımda; bu nedenleri göz önüne alarak farklı bir çalışma yapabilirim.
 
Teşekkürler kardeşim,mevcut logomuz aslında tam bir logo değil,biz biraz daha özgün bir logo ollmasını istiyoruz,emeğin için şimdiden minnettarız..
 
görsellik önemli oldugu gibi arada değişiklikte önemli ve güzeldir :)
 
biz adana ekibi olarak çalışıyoruz ama hala net bir şekil verebilmiş değiliz. bakalım burdanda paylaşırız gelişmeleri, scw adana başlığında gelişmeler var özgün birşey olacak inşaallah en sonunda. bu arada paylaşan arkadaşlar olursa baskı makinamız var baskıda nasıl olduğunu yapar bakarız.

böyle başladık şimdi scw harfleriyle boğayı oluşturmaya çalışıyorum bakalım başarabilirsem fena olmaz gibi.
 
Paint le bunu yapan Corelle neler yapmaz On numara :eek:key: Yalnız SCW Harf tipi bizimkine biraz daha yakın olsa daha güzel olacağa benzer
orijinalini de yazarız hocam sorun yok, program yok şu an pc de sadece paint var yeni format yedide cengaver. bu arada fr logoların hala duruyor buluşmada burak kardeşime veririm artık o iletir sana.
 
Geri
Üst Alt