Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW için

Umut Girit

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
1,963
Yaş
35
Arkadaşlar sitenin her konuda gelişmiş olması için 1 tane sponsor (Modifiyepit) 2 tanede arkadaşımı ayarladım.

Şayet Modifiyepit e modifiye ile ilgili aklınıza gelebilicek bütün soruları sorabilirsiniz imkanları olduğu sürece size yardımcı olacaklardır ve yerlerine gittiğinizde de aynı yardımı görüceğinizden eminim

2. olarak Toyota dan bir arkadaşımı eklettirdim adı Erol Ketenci (arkoti) kendisini yakın sürede siteye tanıtır kendisini zaten. Yedek parça bölümünde size Toyota ile ilgili herşeyde yardımcı olabilir ama özel mesaj atarsanız. Diğer türlü reklama girer hoş olmaz.

3. olarak ta Opel den bir arkadaşımı eklettirdim adı Can Canbolat (CanCan) oda size Opelle ilgili olarak her konuda yardımcı olabilir kendisinin bu konuda yedek parça bölümünde ustadır yanlız ricam gene özelden mesaj atmanız.

Sonuç olarak maksimum şekilde SCW halkına hizmet vermenin hoş olabileceğini düşündüm inşallah en güzel şekide faydalanabileceğinizi umuyorum.
 
teşekkürler umut herşey scw için
 
scw yi düşünmen yeter kardesim..tesekkürler ama daha çok çalışman gerek ;)
 
Geri
Üst Alt