Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Fotoğraf Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Arkadaşlar diyorumki SCW amatör bir fotoğraf yarışması düzenlesin kendi üyeleri arasında. Amatör derken şunu demek istiyorum yarışmaya Can Kurtbil ve Salih Gökhan arkadaşlarımız ve fotoğrafçılığı yarı profesyonel veya profesyonel olarak yapanlar varsada katılamayıp juri olsun ve fotoğrafçılıktan 'hiçbirşey anlamayan' insanları değerlendirsinler. Tabiki yarışma öncesinde yönetimden ve juriden oluşan bir grubun konuyu/temayı belirlemesi gerekir. Belli bir tarihe kadar katılacaklar bir konuda fotoğraflarını eklesin. Eminim ilginç şeyler çıkacaktır? Ne dersiniz? :)
 
bana uyar hatta ucunda ödül olursa daha da mutlu olurum.. :D :D :D
 
Evet kesinlikle hayata geçirilmesi gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Eminim ortaya güzel fotoğraflar çıkacaktır.
 
Güzel fikir ama makinamız yok yahu cep telefonuylamı çekicez :(
 
Bızlerı jurı olcak konumda gordugun ıcın oncelıkle sagol alp.Bu konuda benım fıkrım oncelıkle yarısmanın temasını belırlememız gerekıyor,ısteyen ıstedıgı ıle cekebılır fotosunu,photoshop u edıtleme harıcınde kullanmak da yarısma dısında kalmalı (ısmaıl ustune alınma :) ) Eger yonetım onay verırse yardımcı olmak ısterım
 
shop olmasın ama yarısmada
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt