Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Organizasyonu

Ozie23

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eki 2013
Mesajlar
345
Yaş
32
Öncelikle herkeze merhaba...Marmarada , İç Anadoluda , Egede ,Akdenizde yapılan organizasyonları kıskandım açıkcası. :) Doğu veya Güneydoğu anadolu bölgesinden üye arkadaşlarımız var mı acaba ?? Bu şekilde bi organizasyon yapalım örneğin Nemrut dağına yada Harput Kalesine yada Ş.urfa Balıklıgöle yada Malatyaya gidip toplanalım hiç farketmez yeterki birlik olalım.
 
Hocam ben mardindeydim en az 6-7 seatlı biraradaydıkta dağıldık şuan. herkes farklı biyerlere taşındı. sadece tatillerde dönebiliriz doğuya.istersen haberleşiriz.
 
Valla doğu ve güneydoğu illerimizdeki üyeler varsa toplanabilirseniz süper olur :)
 
Arkadaşlar her ne kadar uzak olsam da sağlam bir gezi programına hayır diyemem güneydoğuyu görmek isterim
 
Mükemmel olur gerçekten batıdan gelebilecek arkadaşlar varsa eğer hem Doğu anadoluyuda gezmiş olurlar.Bu şekilde katılım yapabilecek olan var mı? ?? Katılım olursa program duzenleyelim hep beraber...
 
******
*****
****
***
**
*


Bolu - Urfa : 1040 Km
Bolu - Diyarbakır : 1198 Km
Bolu - Malatya : 869 Km
Bolu - Kayseri : 510 Km

Biraz siz biraz biz yapıp ortada biyerlerde buluşursak galiba tam süper olucak. Ama yaz sezonunda o 1000 km yol daha rahat gelinir.
Yaza kadar sabırla araç sayısınızı ve grubunuzu arttırır, çevre illerle iletişim halinde olur ve güzel bir organizasyon hazırlarsanız bu yaz uygun bir tarihte katılabiliriz. Daha erken yapalım diyorsanız ortak bir yer bulalım kimse kışın zorluk çekmesin. Kayseri ilk buluşma ve kaynaşma için bana biraz daha uygun geldi. Ordaki dostlarımız yardımcı olacaktır. Başka fikri olan varsa lütfen yazsın.


*
**
***
****
*****
 
Geri
Üst Alt