Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Darülaceze sosyal sorumluluk projesi

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Seatclubworld olarak daha önce bir kaç kez yaptıgımız sosyal soorumluluk projesi kapsamında bu kez Darülaceze de sosyal sorumluluk projemizi icra etmek istiyoruz..

Belirleyecegimiz bir tarihte Darülaceze deki kimsesiz aslında hepimizin anaları,babaları yaşlılarımızı ziyaret edeceğiz,çeşitli ihtiyacı olabilecek hediyeler vererek Allah katında çok değerli olan hayır dualarını nasipse almak istiyoruz..

Organizasyon tarihini darülaceze yönetimi ile konuşarak haber vereceğim oradaki ziyaret edeceğimiz bölümdeki yaşlı sayısını bayan-erkek sayısı ile öğrenip bildireceğim kısa zamanda bu başlıkta..

Organizasyon için bazı ayrıntıları size bildirmek istiyorum;

-Bu bir SCW gezi organizasyonu değildir,o yüzden mümkünse aile ile gelip aşırı kalabalık bir ortam yaratmayalım..

-Organizasyona gelecek arkadaşların karınca kararınca mutlaka yaşlılarımıza bir hediye getirmeleri sevindirici ve organizasyonumuzun amacına uygun olur..

-Organizasyon hediyeleri olarak sanırım en dogru secim giyim-kuşam diye düşünüyoruz ağırlıklı bu yönde olursa seviniriz..
-Şehir dışında olup katılamayan ama bu hayır işinde yer almak isteyen dostlarımız arzu ettiği bir arkadaşına gerek hediyesini kargolayarak gerek aldırmak istedigi şeyin parasını yollayarak katkıda bulunabilir..

Tarihi bu başlıkta size bildireceğim arkadaşlar..
 
Sürekli düşündüğümüz bir etkinlik bizde katılım ve destek vermeye çalışacağız aynı zamanda bizde gebze de çocuk esirgeme ile görüşüyoruz ve güzel bir etkinlik yapacağız

kurye ile elden teslime verildi
 
Valla süper fikir abi hatta bu hafta bende buna benzer bir olayı düşünmüştüm katılım olur olmaz die kararsız kalmıştım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi onkoloji bölümde lösemi tedavisi gören minik yavrularımız için ziyaret edelim hediye verelim gibi şimdilik az olduğumuz için beklemedeyim :)


❤️ Aşk-ı Şehir Eskişehir ❤️
❤️❤️Scw heryerde❤️❤️
 
pusuya yatmış hevesle bekliyoruz tarihi...
 
üniversite yıllarında toplum gönüllüleri çatısı altında huzurevi cocuk esirgeme kurumu okul boyama kıtap dagıtma gıbı etkınlıkler duzenlemıstık ve ınanın onları görünce insan olduğumuzu tekrar hatırlıyorduk ..o insanları cocukları mutlu etmek emın olun tarif edilemez bir duygu...artvinden yapabileceğim birşey olursa kesinlikle yapmak ısterım..bu arada kızılayla görüşülüp toplu kan verme organızasyonuda yapılabilir... SCW ailesini bu yüzden çok seviyorum aile olduğumuzu hergün gösteriyor hatırlattırıyor bana...iyi çalışmalar üstadlarım..
 
https://****ntent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/1452189_10151987327457840_1346515064_n.jpg?oh=a7fed6c8ddaa536e615e45a9bf8899a6&oe=573BA391
1003104_10151646011517840_1170246432_n.jpg
 
Geri
Üst Alt