Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Asker Ziyaretinde...

KİREÇ

Trakya Bölge Sorumlusu
Katılım
19 Eyl 2012
Mesajlar
7,499
Yaş
42
5 ay 17 gün sonra buluşmak üzere başlıklı konuyu açarak vatani görevinin acemiliğini Burdur, usta birliğini Edirne/Uzunköprüde yapmak üzere ara veren @fhs nickli Fatih SAY kardeşimi ziyarete gittim. Eşimin akrabalarının bulunması ziyareti sıklaştıracak gibi...
Neyse lumbarağzındaki nöbetçiye askerimizin ismini söyleyerek ziyaretçi parkına çağırdık.
15:30-17:30
nöbetindeki kardeşim nöbeti arkadaşına devrederek gelmiş. Kapıya yaklaştığında kapıdaki aslanı görünce hemen yanındaki arkadaşına;
- işte bu kapıdaki araçlar bizim araçlardan
diyerek arkadaşına anlatırken gelen ziyaretçiyi de merak etmiş.
İçeri girdiğinde kimin geldiğine bakarken ismini haykırdığımda heyecenlandım. çünkü bir askerin hiç görmediği tanımadığı biri ziyaretine gelince ne kadar heyecanlanacağını ben bizzat tatmış bulunuyorum.
Üzerimdeki poları görünce arkadaşına dönerek;
- Seatçi arkadaşlarım dedi.
O an ne kadar güzel bir aile olduğumuzun farkına vardım...
Çok güzel bir karşılaşma ve muhabbet oldu aramızda. hepinize selamı var...
Ziyaretimizin son sözü
120 gün sonra aranızdayım...
11.jpg
 
Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum Murat ım... askerdeki birini ziyaret edip moral vermek gibisi yok gerçekten... zamanında benzerini ben de yaşamıştım askerdeyken... o gazla bayağı bir gitmiştim... :)
 
As murat adamsın helal olsun kardeşimm


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
Gönlüne sağlık arkadaşım çok güzel olmuş. Birde tekirdağ organizasyonu zaman bulunursa topluca gidilebilir.
 
seni çok tebrik eder kutlarım kardeşim birkaç ay içinde askere gidecek biri olarak yaptığın bu güzel davranışın asker arkadaşımız ne kadar mutlu ettiği yüzünde belli .
 
Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum Murat ım... askerdeki birini ziyaret edip moral vermek gibisi yok gerçekten... zamanında benzerini ben de yaşamıştım askerdeyken... o gazla bayağı bir gitmiştim... :)
bir ay daha idare eder abi.... :D
 
Geri
Üst Alt